Design badkamer apeldoorn

U gaat verbouwen of verhuizen. Een nieuwe badkamer is een groot project dat u goed wilt aanpakken. Ga voor een Apeldoorn design badkamer van Sani-Dump. Voor ieder wat wils in onze showroom. Ervaar de luxe in een grote én kleine badkamer. Ziet u zelf niet snel de mogelijkheden? Onze specialisten laten u graag zien wat mogelijk is. Maak een showroomafspraak bij Sani-Dump Apeldoorn.

Een designbadkamer kan op veel verschillende manieren worden ingestoken. Gaat u bijvoorbeeld voor een luxe uitstraling? Kies voor wit, zwart of grijze tinten. Maar ook een strakke badkuip of inloopdouche. Naast uitstraling zijn de merken ook belangrijk. Sphinx, Villeroy & Boch. Maar ook B-merken. Zo kunt u voor ieder budget een designbadkamer ontwerpen.

Een 3D-ontwerp van mijn droombadkamer!

Uw designbadkamer bekijken voordat het geplaatst is. Het kan met de 3D-tekening van Sani-Dump. Geheel vrijblijvend, in iedere vestiging bij u in de buurt. Bekijk hier welke vestiging bij u het dichtste bij is. Komt u uit Apeldoorn en omgeving? Dan nodigen wij u graag uit in onze showroom. Of natuurlijk een afspraak voor een 3D-ontwerp. Onze sanitaire specialisten helpen u van A tot Z in het proces.

Inspiratie opdoen voor mijn perfecte badkamer

Dankzij de speciaal ingerichte impressiepagina kunt u zich goed voorbereiden op uw bezoek. Sani-Dump geeft u graag de nieuwste design trends op het gebied van badkamers. Iedere maand een nieuw onderwerp. Volgt u ons ook al op Pinterest? Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in de showroom. Tot snel bij Sani-Dump Apeldoorn!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Apeldoorn

Maak een showroomafspraak in één van onze vestigingen.

Maak een showroomafspraak
INSPIRATIE OPDOEN