BADKAMERWINKEL APELDOORN

Druk aan het verbouwen van uw badkamer? Zoek dan niet verder naar een specialist in Apeldoorn badkamers! Sani-Dump staat voor u klaar. A-merken tegen bodeprijzen. U wordt altijd persoonlijk geholpen en geadviseerd bij uw keuzes. Maak een afspraak met onze specialisten van Sani-Dump Apeldoorn. Zien wij u snel?

Sani-Dump Apeldoorn is geopend vanaf november 2019. Yes! Altijd een Sani-Dump bij u in de buurt. Vind hier al onze andere vestigingen in Nederland en België. Op zoek naar inspiratie? 

  Wij geven u graag wat ideeën. Iedere maand vindt u een nieuwe blog op onze website. De onderwerpen lopen erg uiteen! Denk aan een wellness badkamer of badkamer met schuin dak. Klik hier om naar onze pagina te gaan.

Een 3D-tekening aanvragen

Wist u dat wij uw badkamer makkelijk visueel kunnen vormgeven? Dit doen we door uw wensen te verwerken in een 3D-ontwerp. Onze sanitair specialisten in Apeldoorn laten u visueel zien wat mogelijk is in uw badkamer. Na het bespreken van het ontwerp nemen wij u mee naar de showroom. Hier kunt u de producten zelf goed bewonderen. Kies voor een prachtige kleur of dessin! Wij adviseren u graag.

Wie is Sani-Dump

Sani-Dump is al meer dan 20 jaar de aanbieder van meerdere sanitair merken tegen een bodemprijs. Daarnaast mogen wij ons ook de snelst groeiende zelfstandige sanitair winkel noemen. Maak een showroomafspraak bij een Sani-Dump vestiging in de buurt!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Apeldoorn

Ontdek uw droombadkamer.