Apeldoorn 3D ontwerp sanitair

Een nieuwe badkamer! Een leuk project. Maar waar moet u beginnen? Laat Sani-Dump Apeldoorn u helpen. Met het Apeldoorn 3D ontwerp sanitair weet u precies waar u aan toe bent. Met de 3D-tekening bekijkt u welke sanitaire producten op welke plek in de ruimte passen. Ook merkt u dat er veel meer mogelijk is dan u denkt. Onze specialist in de showroom praat u graag bij.

Wat kunt u verwachten bij het 3D ontwerp? Uw wensen staan centraal. Geef uw wensen en de maten van de badkamer door aan Sani-Dump Apeldoorn. Onze ontwerper gaat vervolgens aan de slag. Ten slotte nodigen wij u uit voor een kop koffie om het ontwerp nader te bespreken. Wij nemen u mee in de showroom zodat u de producten zelf kunt bekijken.

De inspiratiepagina van Sani-Dump

Goed om te weten is dat wij graag met u meedenken voor de inrichting van uw sanitaire ruimten. Een kleine ruimte hoeft niet direct te betekenen dat u niet veel spullen kwijt kunt. Met wat simpele tips is uw badkamer ruim ingedeeld met veel opslagruimte. Die inspiratie op via de website van Sani-Dump! Bekijk onze blogberichten hier. Daarnaast nodigen wij u natuurlijk ook uit in de showroom. Hier ziet u het gehele assortiment van A tot Z. Maak nu een afspraak voor een bezoek.

A-merken tegen een bodemprijs? Het kan bij Sani-Dump!

Zoals hierboven benoemd vindt u het assortiment in onze winkel. A-merken tegen een bodemprijs! Alleen bij Sani-Dump Apeldoorn. De koffie staat klaar! Wij ontvangen u graag bij ons in de winkel. Zien wij u snel?

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Apeldoorn

Maak een showroomafspraak in één van onze vestigingen.

Maak een showroomafspraak
INSPIRATIE OPDOEN