Apeldoorn 3D ontwerp badkamer

Yes! U bent volop bezig met het stylen van uw nieuwe badkamer. Toch vraagt u zich af of al uw ideeën wel bij elkaar passen. Kom er achter dankzij het Apeldoorn 3D ontwerp badkamer. Passend bij uw wensen en de precieze maten van uw badkamer. Daarnaast neemt de sanitair specialist van Sani-Dump u mee in andere mogelijke sanitaire producten voor uw badkamer. Benieuwd geworden? Maak een showroomafspraak!

De showroom van Sani-Dump Apeldoorn is gevuld met het nieuwste assortiment aan sanitaire artikelen. Voor iedere badkamer en toiletruime. Vindt de nieuwste snufjes of juist basic producten. Voor ieder wat wils. Goed om te weten is dat wij graag meegaan met de trends op het gebied van badkamers. Leest u het woonblad VT-wonen? Deze trends vindt u terug bij ons in de showroom.

Grote merken tegen lage bodemprijzen

Ontwerp uw gehele badkamer bij Sani-Dump! Ontvang artikelen van grote merken tegen bodemprijzen. Vraag naar de mogelijkheden bij een vestiging bij u in de buurt. Bijvoorbeeld bij Sani-Dump Apeldoorn. Advies? Maak een afspraak. Klik hier.

Sani-Dump verkoopt merken als Villeroy & Boch, Grohe en Duravit. Neem alvast een kijkje op de website, voordat u de showroom bezoekt! Doe inspiratie op dankzij onze maandelijkse blogberichten. Heeft u een badkamer met een schuin dak? Wij geven u tips. Vergeet niet onze Pinterest pagina te volgen.

Showroomafspraak inplannen bij Sani-Dump Apeldoorn

Vanaf november 2019 bent u van harte welkom in onze vestiging in Apeldoorn! Maak nu een showroomafspraak en bekijk alle merken en artikelen met eigen ogen. Wij zetten de koffie alvast klaar. Tot snel!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Apeldoorn

Maak een showroomafspraak in één van onze vestigingen.

Maak een showroomafspraak
INSPIRATIE OPDOEN