Amsterdam badkamers

Op zoek naar Amsterdam badkamers? Dan gaat u bij Sani-Dump precies vinden wat u zoekt! Alles op het gebied van badkamers vindt u in onze showroom. Van sanitair tot tegels en badkamermeubels. Alle benodigdheden voor het realiseren van uw nieuwe droombadkamer is te vinden bij Sani-Dump! Dit ook nog eens tegen de laagste prijzen.

Maak vandaag nog een showroomafspraak!

Sani-Dump | Badkamer speciaalzaak

Met ruim 24 jaar ervaring en een groot aanbod aan sanitair en tegels is Sani-Dump dé badkamer speciaalzaak waar u moet zijn. Onze collecties bestaan uit grote A-merken zoals onder andere Duvarit, Bruynzeel, Villeroy & Boch en VT Wonen. Of u nu een landelijke, moderne of industriële badkamer wilt. Alles is mogelijk bij Sani-Dump!

De voordelen van Sani-Dump Amsterdam op een rij;

  • De grootste en goedkoopste Sanitair & Tegel keten van de Benelux.
  • Alleen A-merken; dus onbezorgd jarenlang genieten!
  • Meer dan 24 jaar ervaring.
  • De mogelijkheid voor een gratis en vrijblijvend 3D ontwerp.
  • Snelle levertijd en grote voorraden.
  • Altijd een gedegen en eerlijk advies.

Wacht dus niet langer en kom gezellig langs in onze showroom in de Arena Poort. Een afspraak kunt u gemakkelijk maken via de website. In 3 stappen wordt uw afspraak bevestigd. In de tussentijd kunt u alvast inspiratie op doen. Voor meer nieuws over Sani-Dump kunt u ook een kijkje nemen op onze Facebook pagina.

Afspraak Amsterdam badkamers

Wilt u meer weten over de mogelijkheden omtrent het maken van een 3D ontwerp? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij bieden ook de mogelijkheid uw gegevens en specificaties online door te geven. Onze ontwerpers gaan dan direct voor u aan slag. Zodra de ontwerpen klaar zijn plannen wij een afspraak in om deze te bespreken.

De koffie staat voor u klaar. Tot snel bij Sani-Dump Amsterdam.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Amsterdam

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Amsterdam