Amsterdam 3D badkamer ontwerp

Wil u graag in Amsterdam 3D badkamer ontwerp laten maken? Dan bent u bij Sani-Dump aan het juiste adres. Als badkamer specialist maken wij geheel vrijblijvend en gratis een 3D ontwerp voor u! Wij helpen u graag bij het realiseren van uw nieuwe badkamer. Want in een 3D ontwerp krijgt u pas echt inzichtelijk hoe uw nieuwe badkamer eruit komt te zien.

Maak nu nog een afspraak bij Sani-Dump Amsterdam.

Badkamer speciaalzaak | Sani-Dump

Met onze 24 jaar ervaring helpen wij u graag met een passend advies. Bij Sani-Dump kunt u terecht voor alles op het gebied van badkamers. Of u nu alleen uw wastafel wilt vervangen of uw gehele badkamer wilt opknappen. Alles is te vinden bij Sani-Dump. En dit ook nog eens tegen absolute bodemprijzen. Hoogwaardige A-merken zoals Grohe, Bruynzeel en Duvarit kunt u bezichtigen in onze showroom. Het maken van een 3D ontwerp doen wij ter plekke.

De voordelen van een 3D ontwerp;

  • Een duidelijk beeld van de ruimte en afmetingen.
  • U kunt uw ruimte indeling ter plekke aanpassen en kijken wat de mogelijkheden zijn.
  • De producten worden direct in 3D zichtbaar.
  • U krijgt een totaal beeld van uw nieuwe badkamer.
  • Eventuele aanpassingen kunt u direct doorvoeren.
  • Het 3D ontwerp is geheel gratis!

Kortom genoeg redenen om aan de slag te gaan! Want wij begrijpen als geen ander dat het lastig kan zijn uw nieuwe badkamer te visualiseren. Daarom is het maken van een 3D ontwerp dé ideale oplossing. Wij helpen u daar graag bij! U kunt bij Sani-Dump altijd een eerlijk en gedegen advies verachten. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden zowel in de ruimte als in uw budget.

Afspraak Amsterdam 3D badkamer ontwerp

Voor het maken van een 3D ontwerp kunt u gemakkelijk een afspraak maken via onze website. Mocht u geen tijd hebben om langs te komen? Dan kunt u uw specificaties en wensen ook online doorgeven. Onze top ontwerpers gaan dan direct voor u aan de slag. Als het ontwerp klaar is nemen wij contact met u op. Zo kunnen we het ontwerp onder het genot van een kopje koffie of thee doornemen.

Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op onze website. Op de inspiratiepagina vindt u ook veel leuke tips die u helpen bij het samenstellen van uw droombadkamer! Volg ons ook op Facebook voor meer leuk nieuws over Sani-Dump.

Tot snel bij Sani-Dump Amsterdam!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Amsterdam

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Amsterdam