Amersfoort badkamer showroom

Gelegen aan de Nijverheidsweg-Noord vindt u in Amersfoort badkamer showroom. Hier is de ruime showroom van Sani-Dump gevestigd. Alles voor uw badkamer vindt u bij Sani-Dump Amersfoort! Tegen absolute bodemprijzen vindt u verschillen A-merk collecties. Denk bijvoorbeeld aan Grohe, Villeroy & Boch en VT wonen. Maak vandaag nog een afspraak.

Sani-Dump | Alles voor uw badkamer

Met onze ruime ervaring helpen wij u graag met een passend advies. Door ons grote aanbod begrijpen wij namelijk dat het lastig kan zijn bepaalde keuze te moeten maken. Wij helpen u dan ook graag. Van het samenstellen van uw nieuwe badkamer tot het maken van een gratis 3D ontwerp. Maak vandaag nog een afspraak en ga aan de slag met uw droombadkamer!

Waarom gaan voor een 3D ontwerp? Dit zijn de redenen;

  • Inzichtelijk: Door het maken van een 3D ontwerp krijgt u pas echt inzichtelijk hoe uw nieuwe badkamer er daadwerkelijk uit komt te zien.
  • Betere ruimte indelingen: In een ontwerp kunt u goed kijken naar de ruimte indeling en de afmetingen van uw badkamer en producten. Er is vaak zoveel meer mogelijk dat u denkt!
  • Eventuele aanpassingen: Na het zien van het 3D ontwerp kunt u altijd eventuele aanpassingen tijdig doorvoeren.

Wilt u meer weten over het maken van een 3D tekening? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wilt u meer tips omtrent het interieur of de ruimte indeling van uw badkamer? Bekijk dan eens onze inspiratiepagina op de website. Hier vindt u nog meer leuke tips en adviezen voor het realiseren van uw nieuwe badkamer.

Kom naar Amersfoort badkamer showroom!

Een afspraak maken is in slechts 3 stappen gebeurd. Selecteer de vestiging Amersfoort en selecteer de gewenste datum en tijd. Vervolgens vult u uw gegevens in en uw afspraak wordt bevestigd! Uiteraard bent u ook altijd welkom zonder afspraak. Bekijk dan voor vertrek de openingstijden. Meer weten over Sani-Dump? Neem dan ook eens een kijkje op onze Facebook pagina!

De koffie staat voor u klaar, tot snel bij Sani-Dump Amersfoort!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Amersfoort

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak om Amersfoort