Amersfoort 3D ontwerp badkamer

Wilt u in Amersfoort 3D ontwerp badkamer ? Dan bent u bij Sani-Dump aan het juiste adres! Geheel gratis maken wij een 3D ontwerp voor u. We doorlopen al uw specificaties en wensen. Vervolgens gaan we direct aan de slag met het ontwerp. We kijken altijd samen met u naar de mogelijkheden binnen de ruimte. Wij willen namelijk van uw nieuwe badkamer dé ideale ruimte maken om elke dag met een goed gevoel te beginnen. Maak vandaag nog een afspraak via de website!

Sani-Dump helpt u!

Want wij begrijpen als geen ander dat het soms lastig kan zijn de ruimte op een goede manier in te delen. En er is vaak meer mogelijk dan u denkt! Door middel van een 3D-tekening kunt u heel goed zien wat er nog meer mogelijk is. U ziet een duidelijk overzicht van de ruimte. Heeft u bijvoorbeeld een schuin dak? Dan denkt u waarschijnlijk dat u beperkter bent in de ruimte indeling. Maar dat is niet zo! Een schuin dak wil zeggen dat personen in bepaalde delen van de ruimtes niet recht op kunt staan. Dé plek voor een bad of opbergruimte. Bedenk dus goed welke producten u kiest!

Misschien toch iets groter aanpakken? Dat kan als volgt;

Amersfoort 3D ontwerp badkamer | Ruimte indeling

Want wilt u liever geen bad of opbergruimte onder uw schuine dak? Dan kan een dakkapel de ideale oplossing voor u zijn! Een wat grotere investering maar het dubbel en dwars waard. Daarnaast is de ruimte indeling iets waar u goed over na moet denken. Er is vaak zoveel meer mogelijk dan u denkt.

Daarom helpen wij u daar graag bij! Met ruim 24 jaar ervaring zijn wij dé badkamer specialist in Amersfoort. U kun een eerlijk en gedegen advies verwachten. Ga vandaag nog aan de slag met het realiseren van uw droombadkamer! U kunt gemakkelijk een showroomafspraak maken voor het 3D ontwerp op onze website! Wilt u meer leuke tips? Neem dan eens een kijkje op de inspiratiepagina op de website of op onze Facebook pagina.

De koffie staat voor u klaar, tot snel bij Sani-Dump Amersfoort!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Amersfoort

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak om Amersfoort