Almere sanitair winkel

In Almere sanitair winkel bezoeken? Dat kan in onze mooie showroom. Hier vindt u al het sanitair volgens de laatste trends en ontwikkelingen. Bij Sani-Dump vindt u talloze modellen en opties. Er is genoeg keuze en ons vakkundig opgeleid personeel staat klaar met koffie, thee en hun expertise. Routebeschrijving nodig?

Showroom

In onze showroom hebben wij een breed assortiment aan sanitair. Toiletten, douches, baden maar ook tegels zijn er in verschillende maten, kleuren en uitvoeringen te vinden. Er zijn mogelijkheden genoeg. Krijg een idee van uw ideale badkamer, door middel van een gratis 3D-tekening  die wordt gemaakt door een van onze experts. In deze 3D-tekening krijgt u een impressie van hoe uw badkamer eruit kan komen te zien. Door onze vele mogelijkheden, vindt u altijd een badkamer die aan uw wensen voldoet.

Almere sanitair winkel

Ook met kleinere badkamers hebben wij veel ervaring! Wij weten een kleine badkamer namelijk te transformeren met prachtige ontwerpen en handige opties. Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom en we laten u vrijblijvend alle opties zien.

Inspiratie

Inspiratie nodig? Sani-Dump helpt u hier graag bij door middel van onze Pinterest pagina. Kortom, raak geïnspireerd door prachtige badkamers en kom erachter wat uw wensen zijn. Heeft u hulp nodig of twijfelt u? Neem dan contact met ons op en wij staan voor u klaar.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Almere

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Almere