Almere sanitair specialist

In Almere sanitair specialist aan het zoeken? Bij Sani-Dump wordt u goed geholpen door ervaren specialisten. Alle informatie die u nodig heeft op het gebied van sanitair. Heeft u een bepaalde trend voorbij zien komen? Grote kans dat Sani-Dump het in de showroom heeft. Maak snel een afspraak! Wij vertellen u graag meer.

Het verhaal van Sani-Dump

Met meer dan 40 megastores in Nederland, zijn wij de grootste en snelst groeiende sanitair winkel van het land. Daar zijn we trots op! Wij mogen ons dé aanbieder noemen op het gebied van verschillende A-merken. Sphinx, Grohe en bijvoorbeeld Villeroy & Boch. Alles betaalbaar. Het kan! Geen rest partijen, maar betaalbare luxe producten. Voor ieder budget een prachtige badkamer.

Heeft u een bepaald idee? Wij maken een gratis 3D-ontwerp voor u! Zo weet u precies wat wel en niet past. Dat is de service van Sani-Dump.

Kranen

Kranen vindt u op verschillende plekken in het huis. De badkamer, maar ook in het toilet en de keuken! Bij Sani-Dump Almere vindt u kranen geschikt voor iedere ruimte. Een ruim aanbod aan diverse modellen en luxe merken. Er is altijd wel een kraan die past bij uw design. Topkwaliteit voor een fijne prijs. Bekijk ook eens onze Pinterest pagina voor meer badkamer ideeën.

Afspraak met een sanitairspecialist

Sani-Dump voorziet u graag van professioneel advies. Niet alleen de basis over sanitair, maar bijvoorbeeld ook over verduurzaming. Bekijk de openingstijden van onze vestiging in Almere op de website. Wij hopen u snel te mogen helpen! Tot ziens!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Almere

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Almere