Almere sanitair showroom

In Almere sanitair showroom bezoeken? Sani-Dump heeft de meeste A-merken onder één dak. En dat voor een bodemprijs. Dit moet u zien! Goed om te weten is dat wij op vrijdag een koopavond hebben. Kom eens langs of maak een afspraak met onze sanitairspecialist.

Doemere

Onze Sani-Dump vestiging in Almere vindt u op de woonboulevard Doemere. Een centraal gelegen plek in de stad. Voldoende parkeergelegenheid, ook bij onze winkel. De realisatie van uw droombadkamer begint bij Sani-Dump. U wilt graag de nieuwste trends verwerken in uw nieuwe badkamer. Dankzij onze gratis 3D-tekening weet u precies wat er mogelijk is! Geef uw wensen door. Wij doen de rest. Meer informatie over een 3D-tekening vindt u op onze website. Doe alvast eens inspiratie op via Pinterest!  Pin uw favoriete afbeeldingen op uw bord. Vragen over de artikelen? Stel deze direct aan uw specialist van Sani-Dump. Wij geven u graag meer informatie.

Stoomcabines

Niets is lekker dan een wellness in uw eigen badkamer. Dankzij de producten uit de showroom van Sani-Dump is het mogelijk! Neem bijvoorbeeld een stoomcabine van Duravit, Riho of Win Factory. Goed om te benoemen is dat..

..de stoomcabine zich bevindt in de douche. Op deze manier past hij in iedere badkamer. Ziet u het al voor u? Het ultieme relaxgevoel na een drukke werkweek. Het kan.

De Almere sanitair showroom bezoeken

U bent van harte welkom in de Almere sanitair showroom van Sani-Dump! Loop eens binnen. Of maak een afspraak. Zien wij u snel? Koffie en thee staan klaar voor uw bezoek. Tot snel!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Almere

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Almere