Almere badkamer

Een nieuwe Almere badkamer? U slaagt altijd bij Sani-Dump Almere! Maak direct een gratis showroomafspraak. Tijdens uw bezoek nemen wij u mee langs het assortiment van de verschillende topmerken. Sanitair, tegels.. alles onder 1 dak. En dat alles tegen een hele lage prijs. Het enige dat wij dumpen, dat is de prijs! Dankzij ons ruime aanbod zit er altijd wel iets bij dat naar uw zin is. Heeft u een vraag over ons assortiment? Neem contact op met onze vestiging. Wij bespreken graag uw wens.

Baden

U wilt graag een heerlijk bad in uw badkamer. Toch is de keuze niet snel gemaakt. Er zijn immers veel verschillende baden van veel verschillende merken te koop. Sani-Dump helpt u bij het uitkiezen van het perfecte bad! Wilt u een ligbad, of toch een whirlpool? Ook moet u rekening houden met de formaten en vormgeving. U kunt gratis een 3D-tekening laten maken van uw sanitaire ruimte waarin wij kijken wat mogelijk is.

Vraag hem direct aan! Naderhand bespreken we de mogelijkheden bij ons in de winkel. Natuurlijk onder het genot van een goede bak koffie of thee.

Kies voor Sani-Dump

Wij zijn uw speciaalzaak op het gebied van sanitair en tegels. Er is ons geen opdracht te gek. Wij denken graag met u mee. Waarom kiest u voor Sani-Dump?

  • Grootste & goedkoopste sanitair keten in de Benelux
  • Jaren genieten van A-merken tegels en sanitair
  • Een badkamer voor ieder budget
  • Snel en eerlijk advies
  • Vaak direct uit voorraad leverbaar

Wij hopen u snel te zien in onze vestiging in Almere. Volg ons ook via Facebook of doe ideeën op via onze Pinterest pagina.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Almere

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Almere