Almere badkamer speciaalzaak

In Almere badkamer speciaalzaak bezoeken? Bij Sani-Dump bent u altijd aan het juiste adres. Al het sanitair onder 1 dak! Alle luxe merken in een ruim opgezette showroom. Goed om te weten is dat wij naast sanitair ook tegels verkopen. Kom eens langs! Ook kunt u een afspraak maken in onze showroom. Geef door waar u graag naar wilt kijken, dan bereiken wij het bezoek voor.

3D tekening

Bij Sani-Dump vinden wij het belangrijk dat u weet waarvoor u kiest. Gaat u een geheel nieuwe badkamer samenstellen? Onze specialisten adviseen u graag. Geef de maten en wensen voor uw badkamer door, dan maken wij een gratis 3D tekening. Maak een afspraak. Bekijk ook alvast de Pinterestpagina van Sani-Dump en doe ideeën op. Goed om te benoemen is dat u uw wensen online kunt doorgeven! Dit doet u op onze website.

Accessoires

Naast standaard sanitaire artikelen, bent u bij Sani-Dump aan het goede adres voor badkamer accessoires. De ideale manier om de finishing toch toe te voegen aan de ruimte. Een gemakkelijke manier om te variëren zonder grote verbouwing. Neem bijvoorbeeld een prachtige spiegel met ingebouwde LED-lamp. U vindt het natuurlijk bij Sani-Dump. Ook onze Pinterestpagina zit vol met ideeën.

De Almere badkamer speciaalzaak bezoeken

Sani-Dump staat altijd voor u klaar. Heeft u een vraag? Neem contact op met onze vestiging in Almere. De specialisten van Sani-Dump helpen u direct. Of kom eens binnen wandelen. De koffie en thee staan al klaar voor uw bezoek! Tot snel!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Almere

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Almere