Almere badkamer showroom

In Almere badkamer showroom bezoeken? U vindt Sani-Dump Almere aan de Washingtonstraat 7. Alle nieuwe trends op het gebied van sanitair onder één dak. Tegels, toiletten en whirlpools. Maar natuurlijk ook douches en baden. Genoeg keuze. Maak een afspraak voor uw bezoek aan onze showroom. Koffie en thee staan klaar.

Inspiratie opdoen

U gaat verhuizen of verbouwen. De badkamer is aan de beurt! Er zijn tegenwoordig ontzettend veel mogelijkheiden in deze ruimte. Zelfs in de kleinere badkamers kunt u veel doen. Wij laten dit graag aan u zien. Middels een 3D-ontwerp. In het ontwerp nemen wij uw wensen mee en laten wij zien wat mogelijk is. Helemaal gratis! U geeft de maten door en wij doen de rest. Tot slot nodigen wij u uit bij ons in het filiaal om samen de tekening door te nemen.

Installatie systemen

De werking van het toilet wordt geregeld door het installatie systeem. Sani-Dump helpt u hier graag bij. In onze winkel hebben wij verschillende systemen van het A-merk Grohe. Goed om te weten is dat u bij ons de A-merken vindt voor een bodemprijs. Dat is mooi meegenomen! Daarnaast verkopen wij ook het merk Xenz. Wilt u meer informatie over beide merken? Vraag ernaar bij uw bezoek. De specialist van Sani-Dump Almere verteld meer.

De showroom van Sani-Dump Almere

Wij nodigen u van harte uit om eens langs te komen. Via Pinterest doet u alvast inspiratie op. Zo weet u precies wat u wilt hebben. Twijfelt u? Wij staan voor u klaar. Tot snel!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Almere

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Almere