Almere badkamer ontwerpen

Wilt u graag in Almere badkamer ontwerpen? Dan kan Sani-Dump u helpen! Want bij ons kunt u geheel gratis een 3D tekening van uw nieuwe badkamer laten maken. Wij denken graag met u mee en helpen u bij het realiseren van uw droombadkamer. Wij geven u dan ook altijd een eerlijk en kundig advies. Samen met u doorlopen we al uw wensen en specificaties en kijken naar de mogelijkheden binnen de ruimte. U kunt via onze website een afspraak maken. Ga vandaag nog aan de slag met het ontwerpen van uw nieuwe badkamer!

Ruimte indeling  Almere badkamer ontwerpen

Want wat dacht u van de indeling van de ruime? Door middel van een gratis 3D ontwerp krijgt u inzichtelijk hoe de ruimte er uitziet. Zo kunt u makkelijker visualiseren hoe de gekozen producten in de ruimte staan. Samen met u kijken we hoe we elke centimeter optimaal kunnen benutten. Want gaat u voor een groot bad? Of toch liever voor een ruime inloopdouche met dubbele wastafel?

Lees verder voor meer tips;

Tips | Sani-Dump

Om een compleet nieuwe badkamer samen te stellen begrijpen wij dat het lastig kan zijn bepaalde keuzes te maken. Daarom hebben wij hiervoor verschillende tips. Begin bijvoorbeeld met het nemen van een foto van uw huidige badkamer. Als u deze mee neemt naar het gesprek kunnen onze ontwerpers zich beter inbeelden in de ruimte. Meet alles goed op! Dit is het halve werk en met de juiste maten kunnen wij optimaal een 3d ontwerp voor u samenstellen. Daarnaast is het belangrijk goed te kijken naar uw leefomgeving. Bent u alleen? Of gaat u met het hele gezin gebruik maken van de ruimte? Allemaal punten waar wij u graag bij helpen!

Meer weten over trends, ruimte indelingen of leuke weetjes over Sani-Dump? Bekijk dan eens de inspiratie pagina of volg ons op Facebook.

Tot snel bij Sani-Dump Almere!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Almere

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Almere