Aalsmeer tegel en sanitair

Als u op zoek bent naar Aalsmeer tegel en sanitair dan bent u bij Sani-Dump aan het juiste adres! Met ruim 41 megastores door heel Nederland zijn wij dé aanbieder in tegels en sanitair voor uw badkamer. Met verschillende A-merken in ons assortiment zoals onder andere Villeroy & Boch en Grohe kunt u kwaliteit voor een bodem prijs verwachten.

Benieuwd naar ons aanbod? Maak vrijblijvend een afspraak op onze website!

Sani-Dump Aalsmeer

Al meer dan 24 jaar dé aanbieder van luxe sanitair. Alles op  het gebied van uw Aalsmeer tegel en sanitair. Dat is Sani-Dump. Met zoals hierboven genoemd ruim 41 megastores door heel Nederland zijn wij de grootste en snelst groeiende zelfstandige sanitairwinkel van Nederland.
Wil u meer over ons weten? Lees dan snel verder .

Met ervaren en deskundig personeel krijgt u bij Sani-Dump Aalsmeer advies. We kijken samen met u naar de mogelijkheden, opties en het uiteindelijke resultaat. Onder het genot van een bakje koffie komt u bij Sani-Dump tot uw droombadkamer!

Er is ontzettend veel keus is tegels en sanitair bij Sani-Dump Aalsmeer. Dus om alles nog wat inzichtelijker te maken kunnen wij ons advies ondersteunen door middel van een 3D ontwerp. Geheel gratis maken wij een tekening van uw nieuwe badkamer met de door uw gekozen producten. Zo wordt het allemaal wat inzichtelijker. Want wij van Sani-Dump weten dat de keuze reuze is. En dat u misschien door de bomen het bos niet meer ziet. Doe voor uw bezoek alvast inspiratie op via Pinterest.

Aalsmeer tegel en sanitair | inspiratie

Voor inspiratie kunt u ook alvast even op onze website kijken. Hier kunt u bijvoorbeeld verschillende blogs lezen over verschillende stijlen badkamers. Maar ook over wat nu de praktische indelingen kunnen zijn als u niet zo’n grote ruime te besteden heeft. Kortom allemaal leuke tips & tricks waar u zeker wat aan heeft! Sani-Dump Aalsmeer is gevestigd aan de Lakenblekerstraat.

Maak vandaag nog een afspraak!

U kunt gemakkelijk een afspraak maken op onze website. Kom gezellig eens langs en laat u inspireren. De koffie staat klaar!
Wacht niet langer en ga aan de slag voor uw droombadkamer!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Aalsmeer

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Aalsmeer