Aalsmeer sanitair

Bent u op zoek naar Aalsmeer sanitair ? Dan bent u op zoek naar Sani-Dump. Met ruim 41 megastore gevestigd in heel Nederland. Wij hebben een groot assortiment aan veel verschillende badkamer artikelen. Van baden en douchecabines tot kranen en betegeling. U vindt bij ons altijd dát wat u zoekt! Sani-Dump is absoluut geen dumpzaak. Maar een sanitair specialist met luxe badkamers voor bodem prijzen!

Nieuwsgierig wat Sani-Dump u te bieden heeft? Kijk dan snel verder op onze website.

Sani-Dump  |  Aalsmeer sanitair

Wij zijn te vinden aan de Lakenblekerstraat 21 te Aalsmeer. Naast sanitair leveren wij alles op het gebied van badkamers. Dus ook voor tegelwerk bent u bij Sani-Dump aan het juiste adres. Met luxe merken zoals onder andere Grohe en Villeroy & Boch, krijgt u luxe voor de laagste prijs. Of u nu een badkamermeubel zoekt of een complete badkamer op maat. Kom dan snel naar Sani-Dump aan de lakenblekerstraat! Volgt u ons al op Facebook?

Nu begrijpen wij dat de keuze in sanitair ontzettend groot is. Gaat u voor landelijk? Of toch voor design? En hoe past u dat mooi toe in de ruimte? Op al deze vragen kunnen wij zeker helpen. Onze gedegen en gepassioneerde medewerkers staan voor u klaar. Met verstand van ontwerpen helpen zij u bij het maken van deze keuzes. Dit kan ook met ondersteuning van een gratis 3D-tekening. Daarmee kunnen we u inzichtelijk maken hoe uw nieuwe badkamer er daadwerkelijk uit komt te zien.

Maak nu een afspraak!

Wilt u meer weten of alvast wat inspiratie opdoen? Op onze site staan verschillende blogs en inspiratie afbeeldingen en teksten. Alles om u te helpen bij uw keuzes. Twijfel dus niet langer, ga snel naar de website en maakt vrijblijvend een afspraak bij Sani-Dump Aalsmeer.

Ga aan de slag met uw droombadkamer! Wij hopen u snel te zien.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Aalsmeer

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Aalsmeer