Aalsmeer sanitair showroom

Als u op zoek bent naar Aalsmeer sanitair showroom dan bent u bij Sani-Dump aan het juiste adres! Als badkamer specialist met een uitgebreid assortiment aan sanitair en tegels vindt u bij Sani-dump wat u zoekt. Met ruim 41 megastores door heel Nederland is Sani-Dump één van de snelst groeiende zelfstandige sanitair winkel.

Bezoek de Sani-Dump Aalsmeer sanitair showroom nu!

Sani-Dump | Aalsmeer sanitair showroom

Voor de sanitair showroom van Sani-Dump moet u aan de Lakenblekerstraat 21 zijn. Al meer dan 24 jaar is Sani-Dump dé aanbieder op het gebied van badkamers. Met ervaren en deskundig personeel kunt u een gedegen en eerlijk advies verwachten.
Benieuwd wat Sani-dump nog meer voor u kan betekenen? Lees dan snel verder

Samen met u gaan wij opzoek naar de mogelijkheden en opties die er zijn voor uw badkamer. Want geen enkele badkamer is hetzelfde. En hoe kunt u uw badkamer optimaal benutten. Daar helpen wij u graag bij.

Om vervolgens alles nog wat inzichtelijker te maken kunnen wij dit ondersteunen door middel van een 3D ontwerp. Dit ontwerp wordt ter plekke voor u gemaakt zodat u gelijk een duidelijk beeld krijgt. Zo kunt u bijvoorbeeld eventuele aanpassingen gelijk doorvoeren. Dit 3D ontwerp is ook nog eens geheel gratis!

Aalsmeer sanitair inspiratie

Voor inspiratie kunt u ook alvast even op onze website kijken. Hier kunt u op onze inspiratiepagina bijvoorbeeld verschillende blogs lezen over verschillende stijlen badkamers. Maar ook over wat nu de praktische indelingen kunnen zijn als u niet zo’n grote ruime te besteden heeft. Kortom allemaal leuke tips & tricks waar u zeker wat aan heeft!

Maak vandaag nog een afspraak!

U kunt vrijblijvend een afspraak maken via onze website. Uiteraard kunt u onze showroom ook bezichtigen zonder afspraak. Neem anders ook alvast een kijkje op onze facebookpagina!

Wacht niet langer en ga aan de slag voor uw droombadkamer!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Aalsmeer

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Aalsmeer