Aalsmeer badkamerspeciaalzaak

Bent u op zoek naar Aalsmeer badkamerspeciaalzaak ? Dan ben u bij Sani-Dump Aalsmeer aan het juiste adres! Met ruim 41 megastores door heel Nederland dé badkamerspeciaalzaak die u zoekt! Met een ruim assortiment in sanitair en betegeling vindt u bij Sani-dump altijd wat u zoekt. Betaalbare luxe is wat u kunt verwachten!

Sani-Dump  |  Aalsmeer badkamerspeciaalzaak

Als badkamerspeciaalzaak kunt u bij ons terecht voor onder andere baden, kranen, douchecabines, betegeling en nog veel meer! Gevestigd aan de Lakenblekerstraat 21 in Aalsmeer vindt u een ruim opgezette showroom. Hier kunt u rustig kijken en staan wij u te woord door middel van een gedegen en kundig advies.

Meer weten over Sani-dump? Lees dan snel verder.

Met luxe merken zoals Grohe en Bruynzeel vindt u bij ons betaalbare luxe. Van modern tot landelijk.  Nu begrijpen wij van Sani-Dump dat de keuze reuze is. Wij helpen u dan ook graag bij het zoeken naar het juiste product. Met een eerlijk en gedegen advies helpen wij u graag. Of u nu opzoek bent naar slechts een kraan of een compleet nieuwe badkamer. Bij Sani-Dump slaagt u altijd!

3D ontwerp

Ook kunnen wij inzichtelijk maken hoe uw nieuwe badkamer eruit komt te zien. Hoe we dat doen? Dat doen we door middel van een 3D ontwerp. Deze wordt samen met u ter plekke gemaakt. Eerst lopen we de mogelijkheden af van wat er wel en niet geplaatst kan worden. Vervolgens plaatsen we de door u uitgekozen meubels in de ruimte. Met wat aanpassingen waar nodig komt er zo een uniek 3d ontwerp uit. Zo krijgt u een duidelijker beeld van hoe uw droombadkamer er uit komt te zien.

U kunt alvast een afspraak maken op onze website. Klik op de vestiging Aalsmeer. Kies uw gewenste datum. n na het invullen van uw gegevens wordt de afspraak bevestigd. Uiteraard ben u ook altijd welkom zonder afspraak.  Wilt u in de tussen tijd alvast wat inspiratie opdoen? Kijk dan eens op onze Pinterestpagina. Hier vindt u verschillende stijlen die helpen bij het ontwerpen van uw badkamer.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Aalsmeer

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Aalsmeer