Aalsmeer badkamer showroom

Op zoek naar Aalsmeer badkamer showroom ? Dan bent u op zoek naar Sani-Dump Aalsmeer! De showroom is gevestigd aan de Lakenblekerstraat in Aalsmeer. Hier vindt u alles wat u nodig heeft voor uw badkamer. Met een uitgebreid assortiment aan badmeubelen en tegels is de showroom van Sani-Dump Aalsmeer de perfecte plek om inspiratie op te doen. Maak direct een showroomafspraak met onze specialisten. De koffie staat klaar!

Sani-Dump  |  Dé badkamerspeciaalzaak

Als badkamerspeciaalzaak kunt u bij ons terecht voor alles op het gebied van bad meubelen. Van onder andere baden, kranen, douchecabines en whirlpools tot aan tegelwerk. Met ruim 41 megastores door heel Nederland is Sani-Dump de snelst groeiende zelfstandige badkamerspeciaalzaak. Met veel luxe A-merken kunt u bij ons alleen maar top kwaliteit verwachten.
Wilt u weten wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? leer dan snel verder.

Met een gedegen en persoonlijk advies helpen wij u graag bij de keuze van uw nieuwe droombadkamer. U kunt onze showroom altijd bezoeken zonder afspraak. Toch liever een persoonlijk advies met de zekerheid dat u rustig geholpen wordt? Maak dan een afspraak bij de vestiging Aalsmeer op onze website.

3D ontwerp

Nu snappen wij dat u veel keuzes moet maken voor uw nieuwe badkamer. Dit kan vrij lastig zijn. Maar wij van Sani-Dump hebben dé ultieme oplossing om u te helpen bij het maken van deze keuze. Door middel van een speciaal voor u ontworpen 3D ontwerp.  Zo wordt gelijk inzichtelijk gemaakt hoe uw nieuwe badkamer eruit komt te zien. Zo kunt u tijdig nog eventuele aanpassingen doen en ziet u wat de mogelijkheden zijn voor uw badkamer. Omdat elke ruimte anders is, is het van belang deze goed te benutten. Ons ervaren personeel helpt u dan ook bij het kijken naar de mogelijkheden die er voor u zijn.

Maak nu een afspraak!

U kunt gemakkelijk en snel een afspraak maken op onze website. Kies de vestiging Aalsmeer, noteer uw gegevens bij de door u uitgekozen datum en uw afspraak wordt bevestigd! U bent uiteraard altijd welkom in onze showroom zonder afspraak. Wilt u ondertussen nog wat inspiratie op doen? Neem dan ook eens een kijkje op onze inspiratie pagina of onze Facebook. Hier staan verschillende leuke feiten en weetjes op het gebied van sanitair en inrichting!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Aalsmeer

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Aalsmeer