3D ontwerp badkamer Cruquius

Wilt u graag een 3D ontwerp badkamer Cruquius ? Dan bent u bij Sani-Dump aan het juiste adres! Onze ontwerpers gaan samen met u al uw eisen en wensen doornemen. We kijken naar de mogelijkheden en plaatste alles in een 3D weergave. Zo krijgt u pas echt inzichtelijk hoe uw droombadkamer eruit komt te zien.

Maak snel een afspraak voor een 3D ontwerp via onze website.

Sani-Dump | Badkamerspeciaalzaak

Al 24 jaar lang is Sani-Dump de snelst groeiende zelfstandige badkamer speciaalzaak. Met een groot aanbod in sanitair, badkamermeubels en tegels vindt u bij Sani-Dump altijd wat u zoekt. Naast de 41 andere Sani-Dump megastores door heel Nederland is de showroom van Cruquius net zo ruim opgezet. Zo kunt u op uw gemak onze diversiteit bewonderen.

Benieuwd hoe Sani-Dump u kan inspireren? Lees dan snel verder.

Inspiratie | Trends

Omdat wij met verschillende A-merken werken vindt u bij Sani-Dump altijd de laatste trends op badkamer gebied. Onze ontwerpers stellen de meest diverse stijlen badkamers samen. Zo is er voor iedereen een badkamer naar smaak te vinden. Door bij te blijven in de trends en deze op de voet te volgen hebben kunnen wij een collectie aanbieden helemaal van dit moment. Alvast wat inspiratie op doen? Neem dan eens een kijkje op onze inspiratie pagina. Hier vindt u veel tips voor uw nieuwe badkamer. Daarnaast maken wij graag een 3D ontwerp voor u. Dit is geheel gratis! Wie wil dat nou niet, een fantastische 3D tekening van de nieuwe droombadkamer. Meer weten over Sani-Dump? Bezoek de website of Facebook pagina.

Contact voor 3D ontwerp badkamer Cruquius

Voor het 3D ontwerp kunt u naar onze website gaan. Hier kunt u gemakkelijk een afspraak maken bij Sani-Dump Cruquius. De showroom is gevestigd aan de Spaarneweg. Mocht u in de buurt zijn en geen afspraak hebben? Loop gerust even binnen! U vindt de openingstijden op de website.
De koffie staat voor u klaar.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Cruquius

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Cruquius