3d tekening sanitair Middelburg

Bent u op zoek naar een 3D tekening sanitair Middelburg? Dan bent u bij Sani-Dump Middelburg zeker aan het juiste adres! Wij maken graag gratis en vrijblijvend een 3D tekening van uw badkamer, zodat u alvast kunt zien wat de mogelijkheden zijn. Vooraf gaan we met u in gesprek om zo de wensen en eisen duidelijk op papier te krijgen. Zo weten we zeker dat het ontwerp straks aansluit bij uw verwachtingen. Vervolgens bespreken we samen met u het eindresultaat, en zullen we onze keuzes toelichten. Daarna helpen wij u uiteraard indien gewenst ook met het uitzoeken en het samenstellen van alle producten.

Plan hier uw afspraak!

3D tekening sanitair Middelburg

Een 3D tekening laten maken gaat in een aantal eenvoudige stappen. Allereerst plant u de afspraak, zodat wij op het gekozen tijdstip tijd voor u vrij kunnen maken. Vervolgens gaan we met u om tafel en bespreken we wat u graag wilt terug zien in uw nieuwe badkamer. Ook de afmetingen en de indeling komt aan bod. Vervolgens gaan wij aan de slag met het ontwerp, terwijl u bij ons in de showroom bent. Zo kunnen we het ontwerp achteraf direct bespreken.

Bij Sani-Dump hebben we niet alleen veel ervaring met het indelen van badkamers, ook hebben we een zeer ruim aanbod voor u. Bij ons vindt u topmerken zoals Geberit en Villeroy & Boch, maar dan altijd tegen absolute bodemprijzen. U vindt uw nieuwe droombadkamer dus nergens goedkoper!

Heeft u  vragen? Neem contact met ons op!

Bij vragen staan we graag voor u klaar. Neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers vinden het belangrijk om u zo goed mogelijk te informeren zodat u goed voorbereid bent als u een aankoop doet. Het is natuurlijk belangrijk dat u zo lang mogelijk kunt genieten van uw nieuwe badkamer. Tot ziens bij Sani-Dump!

P.s. wilt u meer inspiratie? Bekijk ons op Pinterest!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Middelburg

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!