3D tekening sanitair Delft

Als u op zoek bent naar een 3D tekening sanitair Delft, dan kan Sani-Dump u daarbij helpen. Met 24 jaar ervaring op het gebied van sanitair zijn wij gespecialiseerd op het gebied van badkamers ontwerpen. Onze ontwerpers gaan samen met u aan de slag om uw droom badkamer te realiseren.

Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis 3D ontwerp!

Sani-Dump | Sanitair specialist

Met onze 24 jaar ervaring en ruim 41 megastores door heel Nederland zijn wij experts op het gebied van badkamers. Van betegeling en aansluitingen tot aan design radiatoren en whirlpool baden. Alles is te vinden bij Sani-dump. En dit altijd voor een betaalbare prijs. Want Sani-Dump is absoluut  geen dumpzaak. Maar door onze prijsafspraken kunnen wij altijd de laagste prijs aanbieden. Met A-merken zoals Grohe, Villeroy & Boch en Sphinx is kwaliteit en duurzaamheid wat u kunt verwachten bij Sani-Dump Delft.

Wilt u ook een 3D ontwerp? Lees dan snel verder.

3D ontwerp

Onze ontwerpers helpen u graag bij het realiseren van uw droombadkamer. Wij begrijpen dan ook als geen ander dat dit door ons grote aanbod best lastig kan zijn. Want staan die grijze tegels eigenlijk wel bij de badkamer meubels? Of gaat u voor een donkere inloopdouche of toch voor een hoogglans wit? Allemaal vragen waar wij u met ons eerlijk en gedegen advies bij helpen.

Als alle wensen en mogelijkheden met u zijn doorgenomen maken wij een 3D ontwerp voor u. Zo krijgt u een fantastisch mooi beeld van hoe de gekozen producten daadwerkelijk in de ruimte staan. Daarnaast is ook gelijk de mogelijkheid eventuele aanpassingen door te voeren. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om langs te komen? Dan kunt u uw specificaties en wensen ook online aan ons doorgeven. Onze top ontwerpers gaan direct voor u aan de slag. Vervolgens wordt het ontwerp in een persoonlijk gesprek toegelicht.

Maak een afspraak voor een 3D tekening sanitair Delft

Wacht niet langer en laat een 3D ontwerp maken van uw droombadkamer. Dit is geheel gratis! Een afspraak maken kan gemakkelijk via onze website. Kies de vestiging Delft, selecteer de gewenste datum en vul uw gegevens in. Uw afspraak wordt bevestigd en u kunt in tussen tijd op uw gemak inspiratie op doen. Dit kan op onze inspiratie pagina of onze Facebook pagina.  

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Delft

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!