3D tekening sanitair Apeldoorn

Een 3D tekening sanitair Apeldoorn? Zo ziet u precies hoe uw droombadkamer er uit komt te zien. Maak een afspraak bij Sani-Dump Apeldoorn. De sanitair specialist maakt met u het ontwerp en neemt u mee door de showroom. Wat u nog meer kunt verwachten? Lees snel verder. Of maak direct een afspraak!

Voor een 3D tekening van uw badkamer kunt u kiezen om het online of in de winkel te laten ontwerpen. Het belangrijkste is dat u uw wensen doorgeeft. Zo weten wij precies welke kant wij op moeten met het ontwerp. Wilt u bijvoorbeeld donkere, lichte of gekleurde tegels? 

Of toch behang? Ook dat is een optie. Wij horen u denken; zo veel keus. Dat klopt! Laat u adviseren door Sani-Dump. Naast uw ontwerp leiden we u ook graag rond in de showroom. Bij ieder product vertellen wij wat de mogelijkheden zijn en of het wel of niet past bij uw badkamerstijl. Zonder onzinnige verkooppraatjes!

Tegels en sanitair kopen

Naast toiletten en ander sanitair vindt u bij ons ook een groot assortiment aan wandtegels en vloertegels. Wist u dat een kleine of grote tegel al een groot verschil kan maken in de ruimtelijke omgeving van uw badkamer? Juist om deze reden is het belangrijk dat u zich laat adviseren. Laat u voor uw bezoek inspireren op onze inspiratiepagina of door de Sani-Dump Pinterest borden.

Ik wil een showroomafspraak plannen!

Leuk dat u langskomt bij Sani-Dump Apeldoorn! Klik hier om een showroomafspraak te maken. De koffie staat al klaar. Goed om te weten is dat wij een van de grootst groeiende sanitaire winkels zijn van Nederland. En zelfs ook in België vindt u Sani-Dump! Bekijk hier al onze vestigingen.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Apeldoorn

Maak een showroomafspraak in één van onze vestigingen.

Maak een showroomafspraak
INSPIRATIE OPDOEN