3D tekening sanitair Aalsmeer

Bent u op zoek naar een 3D tekening sanitair Aalsmeer ? Dan kunnen wij van Sani-Dump u daarbij helpen. Met ruim 24 jaar ervaring zijn wij het juiste adres. Met een gedegen en eerlijk advies staan wij u te woord en helpen u bij het realiseren van uw droombadkamer!

Kijk eens op onze website of maak nu een afspraak!

Sani-Dump Aalsmeer

Sani-Dump is dé badkamerspeciaalzaak die u kan helpen bij het ontwerpen van uw nieuwe badkamer. Wij hebben een groot team aan specialisten en een ruim aanbood aan de nieuwste producten. Met veel A-merken leveren wij alleen top kwaliteit. Onze showroom is gevestigd aan de Lakenblekerstraat in Aalsmeer. Door deze ruim opgezette showroom kunt u op uw gemak rond kijken. Genoeg ruimte om leuke inspiratie op te doen.
Benieuwd hoe wij aan de slag gaan met uw 3D tekening? Lees dan verder.

3D tekening sanitair Aalsmeer

Bij het maken van de 3D tekening sanitair Aalsmeer gaan er eerst nog een paar stappen aan vooraf. Aller eerst uw wensen in kaart brengen. Wilt u een bad? Of toch een grote wasbak en ruime inloopdouche? Wat is er eigenlijk allemaal mogelijk en wat kan er binnen uw budget. Vervolgens gaan we kijken naar hoe u uw ruimte het beste kun indelen. Badkamers zijn niet de grootste ruimtes van een huis en het is dus van belang de ruimte die er dan is ook optimaal en functioneel te benutten.  Daarna de details en we kunnen van start gaan met het 3D ontwerp. U kunt hiervoor een afspraak maken via onze website.

Mocht u niet te tijd hebben om een afspraak te maken dan kunt u uw wensen en maten ook online doorgeven. Onze specialisten gaan dan een gedetailleerde tekening voor u maken.

Maak nu  een afspraak!

Uiteraard kunt u altijd binnen lopen in onze showroom. Anders kunt u vrijblijvend een afspraak maken op onze website. Kies de vestiging Aalsmeer, vul uw gegevens in en uw afspraak wordt bevestigd. In de tussentijd kunt u genoeg inspiratie opdoen op onze website. Neem anders ook even een kijkje op onze Facebook pagina.

Wacht niet langer en kom gezellig langs!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Aalsmeer

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Aalsmeer