3d ontwerp BADKAmers Middelburg

Wilt u graag een 3D ontwerp badkamer Middelburg laten maken? Dan bent u bij Sani-Dump Middelburg zeker aan het juiste adres! Wij staan voor u klaar en helpen u graag verder het maken van een 3D ontwerp. Zo kunt  u vooraf alvast zien hoe de badkamer er uit kan komen te zien! Een 3D ontwerp laten maken is geheel gratis en vrijblijvend. Vooraf gaan we met u in gesprek om uw wensen en eisen te bespreken, zodat het ontwerp zo goed mogelijk aansluit op uw behoeftes.

Maak hier een afspraak voor een 3D ontwerp!

3D ontwerp badkamer Middelburg | Zo werkt het

Een 3D tekening van uw badkamer laten maken gaat in een aantal eenvoudige stappen. Als eerst maakt u een afspraak in één van de filialen, zodat we tijd kunnen vrijmaken om met u in gesprek te gaan. Vervolgens komt u langs, en gaan onze specialisten met u in gesprek om de eisen en wensen rondom de nieuwe badkamer in kaart te brengen. Hierna kunnen de ontwerpers voor u aan de slag, en komt er een zo gedetailleerd mogelijke tekening uit. Deze lichten we nog even aan u toe, zodat we onze keuzes kunnen uitleggen. Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen bij ons? Vul dan alle gegevens en wensen online in, dan gaan onze ontwerpers met deze informatie aan de slag.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op!

Bij vragen staan we graag voor u klaar. Neem contact met ons op en we helpen u zo uitgebreid mogelijk. Uiteraard kunt u met uw vragen ook altijd langs komen in ons filiaal. Onze medewerkers staan daar voor u klaar en helpen u om zo veel mogelijk informatie te verkrijgen, zodat u goed voorbereid bent voor de aankoop van uw droombadkamer!

P.s. wilt u meer inspiratie? Bekijk ons op Pinterest!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Middelburg

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!