3D ontwerp Badkamer Terneuzen

Wilt u een 3D ontwerp badkamer Terneuzen laten maken? Dan moet u bij Sani-Dump zijn! Wij hebben in Zeeland 2 vestigingen, in Middelburg en in Terneuzen. Kom gerust bij ons langs voor advies, inspiratie of als u vragen heeft over onze producten. Onze showrooms zijn geopend en we staan graag voor u klaar! Bij Sani-Dump vindt u uitsluitend A merken zoals bijvoorbeeld Villeroy & Boch, Grohe en Geberit, maar dan altijd tegen de absolute bodemprijs. Wij durven daarom ook te zeggen dat we ten alle tijden de goedkoopste zijn.

Kom bij ons langs of neem contact op!

3D ontwerp badkamer Terneuzen | Sani-Dump Middelburg en Terneuzen staat voor u klaar!

Een badkamer inrichten is vaak lastiger dan gedacht. Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende soorten tegels, kleuren, meubels en modellen dat we heel goed begrijpen dat u soms door de bomen het bos niet meer ziet. Graag laten wij door middel van een 3D ontwerp aan u zien wat er allemaal mogelijk is in uw badkamer. Uiteraard houden we altijd rekening met uw wensen. Vooraf gaan we namelijk met u in gesprek om al uw wensen en eisen over het ontwerp vast te stellen.

Heeft u binnenkort geen tijd om langs te komen of gaat dat niet makkelijk? Dan kunt u uw specificaties en wensen ook online aan ons doorgeven. Onze ontwerpers gaan dan met deze gegevens aan de slag om uw droombadkamer te ontwerpen!

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op!

Bij vragen staan we graag voor u klaar. Onze medewerkers helpen u bij het uitzoeken van uw droombadkamer. Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring weten we precies hoe we er voor kunnen zorgen dat u zo lang mogelijk van uw badkamer kunt genieten. Tot ziens bij Sani-Dump!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Terneuzen

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!