3D ontwerp badkamer Purmerend

Voor een 3D ontwerp badkamer Purmerend bent u bij Sani-Dump aan het juiste adres! Geheel gratis maken wij een 3D ontwerp van uw nieuwe badkamer. Nu begrijpen wij dat het samenstellen van uw  nieuwe badkamer een hele klus kan zijn. Er moeten veel keuzes gemaakt worden en deze zijn voor langere tijd. Want uw badkamer veranderen doet u niet jaarlijks. Daarom helpen wij u graag door dit te ondersteunen met een 3D ontwerp. Maak een vrijblijvende afspraak voor een 3D ontwerp via de website.

Sani-Dump ontwerpt met u mee!

Door onze jarenlange ervaring kunt u bij Sani-Dump altijd een eerlijk en gedegen advies verwachten. Wij denken met u mee en helpen u bij het realiseren van uw droombadkamer. Bij Sani-Dump kunt u terecht voor alles op het gebied van badkamers. Van sanitair tot tegels en badkamermeubels tot de benodigdheden van de montage. Bij Sani-Dump staat kwaliteit hoog in het vaandel. U vindt daarom uitsluitend A-merken tegen de laagste prijs. Meer weten over het ontwerp? Lees dan snel verder.

Trends badkamer

Wat dacht u bijvoorbeeld van een ‘open badkamer’? Steeds vaker worden badkamers betrokken bij de slaapkamer. De muren worden dus weggehaald en het concept van de ‘open badkamer’ wordt toegepast. Niet alles hoeft volledig openlijk te zijn, u kunt natuurlijk gebruik maken van bijvoorbeeld mat glas. De open badkamer zorgt voor een luxe gevoel omdat het geheel veel ruimtelijker en lichter is. In het 3D ontwerp kunnen wij dit inzichtelijk maken voor u. Want er is vaak meer mogelijk dan u denkt!

Qua materiaal komt beton veel terug in de toilet en badkamer. Verwerkt in de wastafel, op de vloer en op de muren. Beton kan hard overkomen, maar wanneer dit is gecombineerd met warme houttinten, is dat niet het geval. Een voordeel van beton is dat het maar weinig onderhoud nodig heeft. U kunt het natuurlijk groots aanpakken, maar u kunt ook gewoon een aantal kleine accessoires van beton toevoegen.

Kom langs voor 3D ontwerp badkamer Purmerend

Wacht niet langer en ga aan de slag met het 3D ontwerp van uw eigen badkamer. Wilt u meer van bovengenoemde tips op het gebied van indeling, materiaal en stijl? Bekijk dan ook eens onze inspiratie of Pinterestpagina. U kunt een vrijblijvende afspraak maken via de website. Tot snel bij Sani-Dump Purmerend.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Purmerend

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Purmerend