3D ontwerp badkamer Leiderdorp

Voor een 3D ontwerp badkamer Leiderdorp bent u bij Sani-Dump aan het juiste adres. Wilt u graag een beeld van uw nieuwe badkamer? Zodat u kunt zien hoe deze eruit komt te zien? Dan maken wij ter plekke een gratis 3D ontwerp van uw nieuwe badkamer. Het enige wat u te doen staat is de juiste afmetingen van uw badkamer mee te nemen. Zo kunnen wij de ruimte natekenen en de producten gaan plaatsen. Wil u ook direct aan de slag? Maak dan een afspraak via de website.

Sani-Dump ontwerpt

Samen met u zetten we al uw wensen en specificaties onder elkaar. Door een 3D ontwerp ziet u beter wat de mogelijkheden binnen de ruimte zijn. Want er zijn vaak veel meer mogelijkheden dan u in eerste instantie denkt. Groot, vierkant, rechthoekig: de diversiteit is groot. Ook zijn er badkamers met lastige afmetingen en vormen. Denk aan een schuin dak, hoeken in de wand of een kleine ruimte. Heeft u zo’n badkamer? Wees dan gerust, want wij hebben handige oplossingen. Lees meer en ontdek onze tips!

Tips 3D ontwerp badkamer Leiderdorp

Een schuin dak in de badkamer kan vervelend zijn. Toch zijn er slimme oplossingen, waarmee u de ruimte onder het dak optimaal benut. Kies er bijvoorbeeld voor om het toilet of het bad onder het schuine dak te plaatsen. Zo is er in de douche en bij de wastafel genoeg ruimte om te staan. Ook een kast onder een schuin dak kan een bijzonder effect geven. De extra opbergruimte voor uw handdoeken en andere badspullen is mooi meegenomen.

De badkamer kun je nog slimmer indelen met multifunctionele meubels. Zo kunt u in een vrijstaande wand van een gewone douchewand een dubbele functie maken. Namelijk een spiegel. Hierdoor bespaart u ruimte én heeft u gelijk een technisch snufje in huis. Of wat te denken van een badkamermeubel, waar ook een zitje in is verwerkt? Multifunctionele meubels zijn een echte toevoeging voor uw badkamer.

Dit alles wordt zichtbaar bij het maken van een 3D tekening. Meer tips voor een unieke, functionele en trendy badkamer? Kom dan gezellig langs bij Sani-Dump Leiderdorp, of neem eens een kijkje op onze inspiratiepagina.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Leiderdorp

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!