3D ontwerp badkamer Apeldoorn

Een 3D ontwerp badkamer Apeldoorn? Kom langs bij de nieuwe vestiging van Sani-Dump in Apeldoorn! Open vanaf november 2019. Zoek niet verder. Sani-Dump Apeldoorn maakt voor u een gratis 3D-ontwerp! Maak hier een afspraak.

Droomt u al lang van een badkamer geheel in uw stijl? Een nieuwe badkamer is soms een grote investering waarbij u belangrijke keuzes moet maken. Laat u dan niet verrassen door onverwachte bijkomstigheden.

Sani-Dump loopt met u het proces van A tot Z door. Zoals eerder benoemd valt hier ook een 3D-tekening onder. U geeft u wensen door en wij gaan aan de slag. Na het ontwerpen nodigen wij u graag uit voor een gesprek waarin wij uw ontwerp bespreken.

Inspiratie opdoen bij Sani-Dump Apeldoorn

Heeft u geen inspiratie? In onze vestiging vindt u de nieuwste collecties. A- en B-merken. Maar ook outlet producten. Voor ieder wat wils bij Sani-Dump. Laat u rondleiden door een van onze specialisten in de showroom. Hij of zij weet alles over sanitair. Op ieder moment goed geadviseerd. Wist u dan u naast onze showroom ook online inspiratie op kunt doen? Iedere maand komt er een nieuwe blog online op de inspiratiepagina. Hier nemen wij u mee in de mogelijkheden van alle sanitaire ruimte. Wilt u bijvoorbeeld uw slaapkamer en badkamer samenvoegen? Dat is mogelijk! Of badderen in een designbadkamer. Alle tips en tricks vindt u hier. Vergeet ons ook niet te volgen op Pinterest.

Maak een showroomafspraak!

Bij Sani-Dump Apeldoorn staat uw wens centraal. Wij denken graag met u mee. Maak hier een showroomafpraak. Tot snel!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Apeldoorn

Maak een showroomafspraak in één van onze vestigingen.

Maak een showroomafspraak
INSPIRATIE OPDOEN