3D ontwerp badkamer Amersfoort

Wilt u graag een 3D ontwerp badkamer Amersfoort ? Dan bent u bij Sani-Dump aan het juiste adres! Als badkamer speciaalzaak zijn wij gespecialiseerd in alles op het gebied van badkamers. Zo ook voor het ontwerpen van uw nieuwe droombadkamer! Geheel gratis maken wij bij Sani-Dump een 3D ontwerp voor u. Maak vandaag nog een afspraak voor het uitwerken van een 3D ontwerp via de website

Stap voor stap | Sani-Dump helpt

Want uw badkamer opnieuw inrichten is vaak een hele klus. Voordat je al nieuwe badkamermeubelen gaat uitzoeken moet u beginnen bij de indeling. Waar wilt u uw douche, het bad, het toilet en wastafelmeubel? Een gratis 3D ontwerp kan u daar zeker bij helpen. Wij laten u graag zien wat er nog meer mogelijk is. Zo kijkt u met andere ogen naar de ruimte.

Meer tips? Of een afspraak maken? Dat kan als volgt;

Tips | 3D ontwerp badkamer Amersfoort

Meten is weten! Meet de ruimte meerdere malen op en kom erachter hoeveel ruimte je precies hebt voor bepaalde onderdelen. Denk bijvoorbeeld aan de loopruimte en hoe groot het wastafelmeubel precies kan zijn. Bepaal vervolgens je budget. Een nieuwe badkamer is nu eenmaal een investering. Zet daarom altijd een budget vast zodat kosten niet ineens hoog uit kunnen vallen. Om voor jezelf een beter beeld te krijgen is het handig om een schets te laten maken. Dan krijg je pas echt een goed beeld!

En daar helpen wij u graag bij! Een 3D ontwerp laten maken is geheel gratis. Ook adviseren wij u over de indeling, materialen en kleuren. Maak vandaag nog een afspraak via de website. Kies de dichtstbijzijnde vestiging, selecteer de gewenste datum en tijd en uw afspraak wordt direct bevestigd. Het enige wat u nog te doen staat is alvast wat inspiratie opdoen voor uw nieuwe badkamer. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op onze inspiratiepagina. Hier vindt u nog meer tips! Voor meer informatie over Sani-Dump kunt u ook een kijkje nemen op onze Facebook pagina.

De koffie staat voor u klaar, tot snel bij Sani-Dump Amersfoort!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Amersfoort

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak om Amersfoort