3D ontwerp badkamer Almere

Een 3D ontwerp badkamer Almere? Bij Sani-Dump zit u altijd goed! Samen met u maken wij graag een tekening van uw droombadkamer. Wij hebben verschillende specialisten in dienst die u verder kunnen helpen. Maak een afspraak voor een gratis 3D-tekening bij Sani-Dump Almere. U kunt er voor kiezen om uw wensen alvast online door te geven. De tekening wordt vervolgens in de winkel verder besproken. Ook krijgt u direct een rondleiding in de showroom. Zien wij u snel? De koffie staat al klaar!

Verschillende merken

Bij Sani-Dump slaagt u voor A-merken tegen een bodemprijs. Daar staan wij voor. Gaat u voor een luxe badkamer of toch een klassieke? In onze showroom vindt u precies wat u zoekt. Sani-Dump Almere verkoopt sanitair artikelen van onder andere Grohe, Villeroy & Boch en VT Wonen. Keuze genoeg. Wist u dat u een afspraak kunt maken in de showroom? Dit doet u als volgt

U plant uw afspraak in door te kiezen voor de dichtstbijzijnde vestiging en het gewenste tijdstip. U ontvangt een bevestiging van uw afspraak van ons. Doe alvast wat inspiratie op voor uw bezoek!

Sani-Dump

Wij zijn de sanitair speciaalzaak van Nederland en België! Zoals eerder benoemd verkopen wij sanitair en tegels tegen bodemprijzen. Of u nu een nieuwe bad of douche wil, of juist een compleet nieuwe badkamer: Sani-Dump helpt u graag. Alles onder één dak! Maak direct een afspraak via de button aan de rechterkant van de pagina. Zien wij u snel? Ook kunt u ons nu volgen op Facebook.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Almere

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Almere