3D ontwerp badkamer Aalsmeer

U wilt een 3D ontwerp badkamer Aalsmeer ? Zoek dan niet verder en kom naar Sani-Dump. Met 24 jaar ervaring en een uitgebreid team aan specialisten helpen wij u graag bij het maken van een 3D ontwerp. U kunt een afspraak maken voor in de showroom of bespreek uw wensen online. Onze specialisten gaan direct aan de slag en maken een gedetailleerde 3D tekening op maat.

Sani-Dump Aalsmeer

Ruim 41 megastores door heel Nederland. Dat is Sani-Dump. De snelst groeiende zelfstandige sanitairwinkel van Nederland. Met een groot aanbod en een gedegen advies komt u bij Sani-Dump tot uw droombadkamer. Bij ons kunt u uit gaan van kwalitatieve A-merken tegen een bodemprijs. Want het enige wat wij dumpen zijn prijzen!

Benieuwd hoe we te werk gaan met het ontwerpen van uw badkamer? Lees dan snel verder!

Badkamer ontwerpen Aalsmeer

Met zoveel keuze en verschillende mogelijkheden begrijpen wij van Sani-Dump dat het enorm lastig kan zijn. Daarom helpen wij u al de stappen voor uw droombadkamer te doorlopen. Aller eerst door alle mogelijkheden qua plaatsing en ruimt indeling door te nemen. Vervolgens op zoek te gaan naar de juiste producten passend bij uw eigen stijl en smaak. En vervolgens gaan wij aan de slag met het realiseren van de door uw gekozen badkamer producten. Door deze toe te passen in een realistisch 3D ontwerp krijgt u pas echt inzichtelijk hoe de nieuwe ruimte eruit komt te zien.

Wacht niet langer! Kom naar Sani-Dump

Twijfel niet langer en kom gezellig langs in onze showroom in Aalsmeer. Kijk op de website voor onze openingstijden en om een afspraak te maken. Wilt u nog meer over ons weten? Dan kut u ook altijd een kijkje nemen op onze Facebookpagina.  Tot snel bij Sani-Dump Aalsmeer!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Aalsmeer

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Aalsmeer