3D badkamer ontwerp Amsterdam

Wilt u graag een 3D badkamer ontwerp Amsterdam? Dan bent u bij Sani-Dump aan het juiste adres! Geheel vrijblijvend en gratis maken wij een 3D ontwerp voor u. Want wij begrijpen dat het visualiseren van een nieuwe badkamer erg lastig kan zijn. Wij helpen u daar dan ook graag bij. Door middel van een passend advies gaan wij samen met u kijken naar de mogelijkheden binnen de ruimte.

Maak vandaag nog een afspraak voor het maken van een 3D ontwerp!

Sani-Dump | Badkamer specialist

Met ruim 24 jaar ervaring is Sani-Dump een groot aanbieden op het gebied van sanitair en tegels. Alles voor uw nieuwe badkamer vindt u bij Sani-Dump tegen de laagste prijzen. Want wij zijn alles behalve een dumpzaak. U vindt bij ons hoogwaardige A-merken sanitair en tegels. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid tot het maken van een gratis 3D ontwerp.

Een 3D ontwerp laten maken gaat als volgt;

Aller eerst beginnen we met de ruimte. Wat zijn de afmetingen en wat wilt u in de ruimte geplaatst hebben. Vervolgens kijken we naar stijl, materiaal en vormen. Daarbij kiezen we de producten en plaatsen deze in de 3D tekening. Ten slotte kunnen we eventuele aanpassingen doen. Want bent u niet geheel tevreden over de kleur of materiaal keuze? Dan passen wij dit direct aan.

Voordelen 3D badkamer ontwerp Amsterdam

Het laten maken van een 3D ontwerp brengt veel voordelen met zich mee. Denk bijvoorbeeld aan de ruimte indeling. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden. Want er is vaak meer mogelijk dan u denkt! Wij zorgen dat de gehele ruimte optimaal benut wordt. Want gebruikt u de badkamer met zijn 2? Of met het hele gezin? Zorg dan voor genoeg opbergmogelijkheden. Wilt u een dubbele wasbak? Of toch een vrijstaand bad? Wij helpen u graag bij het maken van deze keuzes. Door middel van een passend persoonlijk advies komt u tot uw nieuwe droombadkamer!

Maak gemakkelijk een afspraak;. In slechts 3 stappen wordt uw afspraak bevestigd. Voor meer tips bij het indelen van de ruimte kunt u een kijkje nemen op onze inspiratiepagina. Hier vindt u veel tips voor het realiseren van uw nieuwe badkamer. Volg ons ook op Facebook voor meer leuk nieuws!

De koffie staat voor u klaar!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Amsterdam

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Amsterdam