Na een succesvolle opening afgelopen december heeft Sani-Dump na Drachten er een tweede Friese vestiging bij.

De oriëntatie om nieuw sanitair aan te schaffen kost de huidige huiseigenaar vaak de nodige zweetdruppels. Welke kleur ? Welk merk ? Welke opstelling ? Het blijft een hele puzzel om alle sanitairstukjes op zijn plek te krijgen. In veel sanitairwinkels staan opstellingen die in een paleis niet zouden misstaan. Dat maakt de keus nog moeilijker. Bij Sani-Dump hebben we een geheel andere aanpak om de producten goed te presenteren. “Alles overzichtelijk per item bij of naast elkaar. Dus een no-nonsense opstelling met een ruime opzet. Een actueel aanbod van kwaliteitsmerken tegen een scherpe prijs”.

Met 41 megastores is Sani-Dump de grootste en snelst groeiende zelfstandige sanitairwinkel van Nederland. Met ruim 24 jaar ervaring zijn we dé aanbieder van luxe sanitair van alle grote merken, zoals: Grohe, Sphinx en Villeroy & Boch tegen absolute bodemprijzen. Betaalbare luxe.

Wij zien de sanitairliefhebbers uit Friesland graag tegemoet in onze nieuwe megastore waar de koffie altijd voor u klaar staat. Aan de Alexander Cohenwei 5a in ‘Het Woonblok’ heten we de Leeuwarders en andere inwoners van Friesland nu wolkom en oant sjen in de hoofdstad van Fryslân.”