Sealskin

merk

Sealskin biedt bekende hoge Nederlandse kwaliteit aan sanitaire producten. Het ruime assortiment van Sealskin varieert van douchewanden en douchedeuren tot aan baden en overige sanitair producten. Met ongekende maatwerkmogelijkheden worden uw badkamerwensen werkelijkheid.

Sealskin

De badkamer is een plek van comfort, welzijn en genieten. Het geheim van Sealskin badkamerproducten zit in de doordachte details. Zo worden de douchewanden bijvoorbeeld gemaakt van het hoogst gerenommeerde veiligheidsglas. De kans op verwondingen is hierdoor minimaal. Sealskin zorgt ervoor dat het gebruik van de badkamer zeer aangenaam wordt. Daarnaast is de installatie en het onderhouden erg makkelijk.

Maatwerk oplossingen

Een standaard badkamer is vaak voorzien van een bad, inloopdouche, een douchescherm of een douche-bad. Bij een badkamerruimte die afwijkt van het normale is het lastiger om een standaard maatvoering te plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan een douchedeur bij een schuin dak. Sealskin biedt voor zulke situaties de perfecte oplossing door op maat gemaakte producten te leveren. Zo kunnen zelfs hele uitzonderlijke situaties een mooie oplossing krijgen.

Hulp nodig bij de keuze van uw badkamermeubelen?

Kom langs in de showroom van Sani-Dump om alle producten van Sealskin te bekijken. Onze badkameradviseurs staan voor u klaar om te helpen met het samenstellen van uw droombadkamer en adviseren u graag.

Doe alvast inspiratie op door de verschillende badkamermeubelen te bekijken.

Sani-Dump - Merk_17