Keramag

merk

Bij het design van Keramag staat de creatie van bijzondere producten centraal. De badkamercollecties zijn ontwikkeld met het oog op de alle strengste eisen, deze bewijzen dat Keramag altijd naar het beste streeft. Met ruim 110 jaar ervaring heeft dit Duitse innovatieve merk een groot aanzien in de wereld van de badkamers. De producten van Keramag zijn bekend om de uitstraling, persoonlijk touch en uiteraard de kwaliteit. Het design is tijdloos waardoor het iedere trend overleeft.

Keramag

Keramag maakt sanitair dat mooi blijft. Dit komt door ze onberispelijke keramische grondstoffen gebruiken die bij hoge temperaturen gebrand worden. Gedurende dit proces wordt het glazuur permanent met het keramisch porselein gebonden tot een stralend en mooie wastafel, toilet of bidet. De sanitair keramiek is rits- en krasvast, zo blijft het er lang mooi uitzien. Ook is het bestand tegen hoge temperatuurschommelingen en chemicaliën waardoor de producten zeer onderhoudsvriendelijk zijn.

Een uitgebreide collectie aan producten

Naast sanitair keramiek verkoopt Keramag ook aan aanbod aan badkuipen, douchebakken en bad meubilair. De collectie heeft verschillende reeksen en objecten die perfect afgestemd zijn op de gebruikers. Ook voor de exclusieve concepten kunt u bij Keramag terecht. Niet alleen heeft u de keuze uit een ruim scala van producten, er zijn altijd verschillende producten binnen een serie waardoor u een complete badkamer of toilet in kunt richten.

Hulp nodig bij de keuze van uw badkamer?

Het merk Keramag leent zich perfect voor de inrichting van uw badkamer wanneer u voor Duitse kwaliteit gaat. Mooi sanitair design met veel verschillende vormen daar houden wij bij Sani-Dump van! U vindt een uitgebreide collectie van Keramag bij een showroom bij u in de buurt. Hier helpen we u graag met het maken van de juiste keuze. Ook vertellen we u graag meer over het merk Keramag.

Neem ook eens een kijkje bij alle badkamercategorieën voor meer inspiratie!

Sani-Dump - Merk_8