Hansa

merk

HANSA Armaturen GmbH is gespecialiseerd in de productie van kwalitatief, hoogwaardige en innovatieve sanitaire kranen voor badkamer en keuken. “Water beleven” is de filosofie waar HANSA voor staat. Het assortiment reikt van eenvoudige klassiekers tot bekroonde designmengkranen voor bijzondere badkamers.

HANSA

Zeg ‘ja!’ tegen elegant design met verfijnde details. De kranen van HANSA zijn niet alleen innovatief en van hoogwaardige kwaliteit, maar ook nog eens duurzaam. Het merk investeert namelijk in kranen die op een verantwoorde manier gemaakt worden van de beste en meest duurzame materialen. Daarnaast heeft HANSA ook de Smart kranen die ervoor zorgen dat u water én energie bespaart. Ook zijn de kranen hygiënisch en veilig, wat ze perfect maakt voor gebruik in publieke en private ruimtes.

Kwalitatieve en budgetvriendelijke kranen

Wanneer u een mooie badkamer heeft wilt u natuurlijk dat de kranen daar nét zo mooi bij staan. De kranen van HANSA staan bekend als een van de meest kwalitatieve opties mogelijk. Dit komt doordat iedereen positief is over het functioneren van de kranen. Naast het feit dat deze kranen bekend staan om kwaliteit zijn ze ook nog eens een budgetvriendelijke optie. Niet geheel onbelangrijk sinds iedereen een ongelimiteerd budget heeft. Er is ruime keuze tussen verschillende opties. De kranen van HANSA kunnen niet alleen in de badkamer gebruikt worden maar zijn ook geschikt als keukenkranen. Helemaal handig!

Hulp nodig bij de keuze van badkamerkranen?

Wilt u graag een HANSA-kraan kopen? Bij Sani-Dump helpen we u graag verder met het vinden van een geschikte kraan. Kom gerust langs in onze showroom om het aanbod aan kranen te bekijken. Hier heeft u de ruime keuze uit eyecatchers of tijdloze modellen. Een kraan zorgt nu eenmaal voor de finishing touch! Kiest u een kraan voor de douche, het bad of toilet? Ontdek HANSA bij Sani-Dump!

Meer weten over de verschillende soorten kranen? Neem een kijkje op deze pagina.

Sani-Dump - Merk_6