Bruynzeel

Bruynzeel staat bekend om haar sanitair van de allerhoogste kwaliteit. De producten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en hout decoren. Hierbij worden de termen gebruiksgemak, kwaliteit en design gecombineerd in de kwaliteit producten van Bruynzeel. Maakt u snel en efficiënt gebruik van de badkamer, of neemt u liever uitgebreid de tijd? Kiest u voor een moderne of landelijke badkamer? Voor elke badkamer heeft Bruynzeel passende producten, in diverse maten, voor grote of juist kleine badkamers in de stijl die bij u past.

Kunt u binnen het assortiment van Sani-Dump niet datgene van Bruynzeel vinden wat u zoekt? Bezoek dan het nieuwe Bruynzeel Home Center in Nieuwegein. Een unieke, inspirerende en centraal gelegen showroom waar u, 6 dagen per week, maar liefst 1200 m2 aan opstellingen van de Bruynzeel productgroepen aantreft.

Link naar de website van Bruynzeel: www.bruynzeelbadkamers.nl

Lees meer »

Geïnspireerd geraakt?

Droomt u al over die nieuwe badkamer? Laat uw wensen letterlijk in kaart brengen door middel van onze 3D-tekeningen. Of kom langs in één van onze showrooms om ons gehele assortiment te bekijken. Uiteraard geheel vrijblijvend. 

Vind de vestiging bij u in de buurt
Maak een gratis 3D tekening