Magazijn Medewerkers Zwolle M/V

//Magazijn Medewerkers Zwolle M/V

Magazijn Medewerkers Zwolle M/V

SANIDUMP ZWOLLE BREIDT UIT!

Wie denkt dat “magazijnman” (of vrouw  uiteraard) een ondergeschikt baantje is zonder perspectief, die heeft het mis! Een magazijn opzetten, soepel laten draaien en ook nog eens even wat o-zo-belangrijke service en voorraadbeheer op je nemen lijkt mij toch uitdaging genoeg.

Een goede magazijn-professional betrekt verder zijn collega’s verkopers uit de showroom erbij en springt ook daar even bij als het nodig is. Sanidump zet nu een regionaal magazijn op in Zwolle en heeft hulp nodig. Groei met ons mee en maak er samen met je collega’s iets moois van.

Wij hebben heel wat te bieden voor mensen die er vol voor willen gaan, inzet is veel belangrijker dan ervaring of papieren.

600 m2 magazijn is niet niks, dus weet waar je aan begint!

Functie

Magazijn medewerkers in onze vestiging te Zwolle.

Functie inhoud

Samen met een team van collega’s draag je zorg aan de invoer en uitvoer van producten in ons magazijn en het boeken van inkomende en uitgaande goederen in ons computersysteem. Omgang met de consument staat altijd centraal.

Functie eisen

Je bent representatief, communicatief vaardig, flexibel en je kunt goed werken in teamverband. Ben je in het bezit van een heftruck certificaat, dan is dit een pré.

Informatie

Door de enorme groei van Sanidump zijn er goede doorgroei mogelijkheden.

Solliciteren

Interesse? Stuur u motivatiebrief met cv inclusief (recente) foto naar: B.V. Sanidump t.a.v. dhr. M. van der Wiele, Postbus 8061, 3301 CB Dordrecht of mail naar m.vanderwiele@sanidump.nl.

2017-07-17T11:47:22+00:00 17 juli, 2017|Vactures|Reacties uitgeschakeld voor Magazijn Medewerkers Zwolle M/V