Tot een paar jaar geleden was de standaard chrome-kleurige kraan in iedere badkamer terug te vinden, maar tegenwoordig is er zoveel meer mogelijk! Ga bijvoorbeeld voor een gouden, roségouden of matzwarte kraan en je hebt direct een hele andere uitstraling in de badkamer. In deze blog laten we je zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van badkamer kranen!

Bepaal wat je uit wilt stralen

De kleur en het materiaal van de badkamerkraan heeft veel invloed op de uitstraling van de badkamer. Zorg dus dat de kranen hierbij passen. Heb je bijvoorbeeld een wat luxere badkamer met marmeren accenten? Dan kun je het beste gaan voor goudkleurige kranen. Maar wil je juist een wat stoerdere industriële sfeer? Kies dan voor een matzwarte kraan. Vind je goud, roségoud of mat zwart toch net iets te heftig? Dan kun je ook altijd nog gaan voor nikkel. Dit is een erg subtiele kleur die tussen zilver en goud in zit. Dit matcht eigenlijk met elk soort badkamer en geeft toch een iets andere look dan de standaard chrome-kleurige kraan.

Match met de rest van de accessoires!

Heb je je ideale badkamerkraan uitgekozen? Dan is het ook leuk om daarna de accessoires te matchen met de kleur of het materiaal van je kraan. Zo zul je op een hele eenvoudige manier de sfeer in de badkamer compleet veranderen. Ideaal dus als je toe bent aan net een andere touch in de badkamer, maar geen tijd of zin hebt om alles aan te pakken. Kies voor een toiletrolhouder, wc-borstel houder, handdoekhaken, zeephouders en alles wat je verder nog maar wilt, in de kleur van je nieuwe kraan. Hello new bathroom!

Songül, trendwatcher bij Sani-Dump

Dit waren mijn tips om uw badkamer een andere look te geven. Heeft u nog meer tips of wilt u iets vragen over het restylen van uw badkamer? Laat het ons gerust weten! Daarnaast zijn we natuurlijk erg benieuwd hoe u onze tips heeft toegepast in uw badkamer.

Geïnspireerd geraakt?

Droom jij al over die nieuwe badkamer? Laat je wensen letterlijk in kaart brengen door middel van onze 3D-tekeningen. Geheel gratis én vrijblijvend.

Maak een gratis 3D tekening