zelf badkamer ontwerpen

Wilt u graag zelf badkamer ontwerpen en heeft u hier hulp bij nodig? Dan is Sani-Dump de uitgelezen partij! We hebben niet alleen een ruim aanbod topmerken voor alles in uw badkamer, maar dankzij onze specialistische kennis zijn we ook in staat om u te adviseren over het ontwerp van uw badkamer. Daarnaast kunnen we ook in overleg met u een 3D ontwerp van de badkamer maken, waardoor u vooraf al weet hoe de badkamer er uit komt te zien! Hiervoor kunt u geheel vrijblijvend een afspraak maken, zodat we een moment kunnen inplannen.

ZELF BADKAMER ONTWERPEN MET BEHULP VAN ONZE SPECIALISTEN

Op de website plant u geheel gratis en vrijblijvend een afspraak in met één van onze adviseurs. Vervolgens zorgen wij dat er op de gewenste datum en tijd een medewerker beschikbaar staat die samen met jullie de wensen en mogelijkheden bespreekt. Ook is het mogelijk om een rondleiding door onze showroom te krijgen waardoor u inspiratie op kunt doen voor uw eigen badkamer. Vervolgens gaat u samen met de adviseur om tafel en zal er een 3D ontwerp van de badkamer gemaakt worden. Heeft u geen tijd om langs te gaan? Ook dit is geen probleem. Het is namelijk ook mogelijk om uw wensen en afmetingen online door te geven, dan gaat er een specialist aan de slag met een 3D tekening zonder dat u bij ons op locatie hoeft te zijn. Ook dit is geheel gratis en vrijblijvend!

CONTACT

Heeft u vragen over één van onze producten, of wilt u meer informatie over bijvoorbeeld een 3D tekening laten maken? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord. Uiteraard kunt u ook langs komen in één van onze vestigingen. Daar kunnen we ook al uw vragen beantwoorden. Tot ziens bij Sani-Dump!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL

Ontdek jouw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!