ZELF BADKAMER ONTWERPEN EN PRINTEN

Uw nieuwe badkamer ontwerpen en printen liever aan een van onze specialisten overlaten? Er is altijd wel een Sani-Dump vestiging bij u in de buurt waar u terecht kunt voor advies. U bespreekt uw wensen en onze specialisten maken een gedetailleerde 3D tekening op maat.

Hoe we dit doen, kan op 2 manieren:

Laat uw 3D tekening in onze showroom maken
Maak uw 3D tekening online

Zelf badkamer ontwerpen en printen

Wilt u zelf badkamer ontwerpen en printen? Dan moet u zeker bij Sani-Dump zijn! Wij staan voor u klaar op het gebied van sanitair en tegels, en geven daarom ook graag advies over de juiste keuzemogelijkheden. We snappen namelijk heel goed dat het lastig kan zijn om uw ideale badkamer samen te stellen als u daar geen ervaring mee heeft. Er zijn namelijk zoveel verschillende mogelijkheden, dat het overzicht makkelijk kwijtgeraakt wordt. Maak gerust een afspraak in één van de vestigingen door het hele land, en we gaan voor u aan de slag!

Zelf badkamer ontwerpen en printen | Sani-Dump helpt u verder

Wij helpen u bij het ontwerpen en printen van uw eigen badkamer doormiddel van een gratis en vrijblijvende 3D tekening. Deze kunt u door ons laten samenstellen na een gesprek over uw wensen en eisen in de vestiging bij u in de buurt. Heeft u geen tijd om bij ons langs te komen? Dan kunt u alle specificaties ook online invullen en dan gaan onze ontwerpers met die informatie aan de slag.

Het ontwerp lichten wij altijd aan u toe, zodat we eventuele vragen direct kunnen beantwoorden. Op deze manier geven wij u inspiratie, en een leuk inzicht in de mogelijkheden!

Vrijblijvend advies. Samen kijken we naar de opties voor uw droombadkamer!

INSPIRATIE OPDOEN

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van zelf badkamer ontwerpen en printen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder. We vinden het namelijk belangrijk dat onze klanten tevreden zijn met onze producten. Daarom geven we u graag advies. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies hoe we er voor kunnen zorgen dat u zo lang mogelijk plezier heeft van uw nieuwe badkamer. Tot ziens bij Sani-Dump!

Afspraak maken in de showroom