ZELF BADKAMER ONTWERPEN 3D

Uw nieuwe badkamer tekenen, ontwerpen liever aan een van onze specialisten overlaten? Er is altijd wel een Sani-Dump vestiging bij u in de buurt waar u terecht kunt voor advies. U bespreekt uw wensen en onze specialisten maken een gedetailleerde 3D tekening op maat.

Hoe we dit doen, kan op 2 manieren:

Laat uw 3D tekening in onze showroom maken
Maak uw 3D tekening online

Zelf badkamer ontwerpen 3D

Zoekt u naar zelf badkamer ontwerpen 3D? Dan bent u bij Sani-Dump aan het juiste adres. Sani-Dump heeft namelijk een tool ontwikkeld waarbij u direct kunt zien hoe u toekomstige badkamer eruit komt te zien. Dus wilt u uw nieuwe badkamer ontwerpen samen met de hulp van onze specialisten? Er is altijd wel een Sani-Dump vestiging bij u in de buurt waar u terecht kunt voor advies. Of bespreek uw wensen online en onze specialisten maken een gedetailleerde 3D tekening op maat. Tot snel bij Sani-Dump!

Laat u inspireren door de ruime collectie van Sani-Dump!

Weet u nog niet precies hoe u uw toekomstige badkamer voor u ziet? Dat u dan inspireren door de ruime collectie van Sani-Dump. Wij hebben onze winkels ruim opgezet, zodat u snel kunt vinden wat u zoekt. Het assortiment van bad meubelen, design sanitair, stoomcabines, whirlpoolbaden, douchewanden, kranen, tegels en allerlei aanverwante artikelen is immens dus er zal ongetwijfeld iets bij zitten dat aansluit op uw wensen.

Onze stijlen lopen van romantisch tot modern, van functioneel tot modern. Deze stijlen zijn puur ter inspiratie. U kiest zelf altijd de stijl die bij u past en maakt deze compleet door de persoonlijke accessoires.

Vrijblijvend advies. Samen kijken we naar de opties voor uw droombadkamer!

INSPIRATIE OPDOEN

Zelf badkamer ontwerpen 3D bij Sani-Dump

Het laten ontwerpen van uw ideale badkamer gaat in 3 eenvoudige stappen. Eerst maakt u vooraf een afspraak in één van onze vestigingen. Vervolgens gaan onze specialisten met u om tafel om al uw wensen en eisen door te spreken, zodat het ontwerp zo persoonlijk mogelijk wordt. Vervolgens gaan wij voor u aan de slag! Graag lichten we achteraf het ontwerp aan u toe. Is het lastig om langs te komen bij ons? Vul dan alle specificaties en wensen online in. Dan gaan onze ontwerpers met deze informatie aan het werk. Wij hopen u snel te helpen op weg naar uw droombadkamer!

Afspraak maken in de showroom