TEKENPROGRAMMA BADKAMER

Uw nieuwe badkamer tekenen, ontwerpen liever aan een van onze specialisten overlaten? Er is altijd wel een Sani-Dump vestiging bij u in de buurt waar u terecht kunt voor advies. U bespreekt uw wensen en onze specialisten maken een gedetailleerde 3D tekening op maat.

Hoe we dit doen, kan op 2 manieren:

Laat uw 3D tekening in onze showroom maken
Maak uw 3D tekening online

Tekenprogramma badkamer

Bent u op zoek naar een tekenprogramma badkamer? Dan helpt Sani-Dump u hier graag bij verder! Wij zijn al jaren dé specialist als het gaat om sanitair en tegels. Hierdoor zijn we niet alleen in staat om u de mooiste producten te bieden, maar geven we ook graag advies over de mogelijkheden op het gebied van indeling, kleur en materiaal voor uw nieuwe badkamer. Daarom is het bij ons mogelijk om een gratis en vrijblijvende 3D tekening te laten maken. Hiervoor kunt u online een afspraak maken, of de gegevens direct invullen, zodat we met uw informatie aan de slag kunnen.

Tekenprogramma badkamer – Sani-Dump is uw partner!

Een 3D ontwerp laten maken door Sani-Dump, gaat in een aantal eenvoudige stappen. Allereerst maakt u een afspraak in één van onze vestigingen. Wij zitten door het hele land, dus er is altijd wel een Sani-Dump showroom bij u in de buurt. Vervolgens komt u bij ons langs, en plannen de medewerkers op dat moment tijd voor u vrij zodat we uitgebreid de tijd voor u kunnen nemen. Uiteraard bespreken we al uw wensen en eisen rondom de nieuwe badkamer, zodat u straks tevreden bent met de 3D tekening. Daarna gaan onze ontwerpers aan de slag en lichten we het ontwerp achteraf aan u toe.

Vrijblijvend advies. Samen kijken we naar de opties voor uw droombadkamer!

INSPIRATIE OPDOEN

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder zodat u straks zo lang mogelijk van uw nieuwe badkamer kunt gaan genieten. Uiteraard kunt u ook altijd langs komen in één van onze filialen, dan helpen wij u vanuit daar verder. Tot ziens bij Sani-Dump!

Afspraak maken in de showroom