BADKAMER 3D PROGRAMMA

Uw nieuwe badkamer tekenen, ontwerpen liever aan een van onze specialisten overlaten? Er is altijd wel een Sani-Dump vestiging bij u in de buurt waar u terecht kunt voor advies. U bespreekt uw wensen en onze specialisten maken een gedetailleerde 3D tekening op maat.

Hoe we dit doen, kan op 2 manieren:

Laat uw 3D tekening in onze showroom maken
Maak uw 3D tekening online

Tekening 3D badkamer

Wilt u een tekening 3D badkamer laten maken? Dan bent u bij Sani-Dump aan het juiste adres! Wij zijn al jaren gespecialiseerd in sanitair en tegels, en geven ook graag advies over de mogelijkheden rondom uw nieuwe badkamer. Met een 3D ontwerp krijgt u vooraf alvast een beeld van hoe uw nieuwe badkamer er uit kan komen te zien! U kunt hiervoor een afspraak maken in één van onze vestigingen, dan bespreken we de mogelijkheden door en gaan onze ontwerpers voor u aan de slag, of u vult de gegevens online in als u niet in de gelegenheid bent om langs te komen.

Tekening 3D badkamer laten maken bij Sani-Dump

Sani-Dump is de afgelopen jaren uitgegroeid tot dé badkamerspecialist. In ons assortiment vindt u toonaangevende merken zoals Sphinx, Villeroy & Boch, Grohe en Duravit. Bij ons kunt u dus absolute topkwaliteit verwachten, maar dan wel tegen scherpe prijzen! We vinden het namelijk belangrijk dat er voor elk budget een mooie badkamer in te richten is, vandaar dat we producten hebben in allerlei soorten prijsklassen. Ook zijn de producten bij ons razendsnel verkrijgbaar, omdat we grote voorraden aanhouden. U hoeft dus na het uitzoeken van uw nieuwe badkamer nooit lang te wachten tot u de artikelen mee naar huis kunt nemen!

Vrijblijvend advies. Samen kijken we naar de opties voor uw droombadkamer!

INSPIRATIE OPDOEN

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd naar wat wij u kunnen bieden, of heeft u bijvoorbeeld nog vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag, zodat u straks kunt gaan genieten van uw nieuwe badkamer. Ook kunt u natuurlijk ook altijd langs komen in één van onze vestigingen. Dan ontvangt u daar advies en kunt u direct de producten komen bekijken. Tot ziens bij Sani-Dump!

Afspraak maken in de showroom