ONTWERP JE EIGEN BADKAMER

Uw nieuwe badkamer tekenen, ontwerpen liever aan een van onze specialisten overlaten? Er is altijd wel een Sani-Dump vestiging bij u in de buurt waar u terecht kunt voor advies. U bespreekt uw wensen en onze specialisten maken een gedetailleerde 3D tekening op maat.

Hoe we dit doen, kan op 2 manieren:

Laat uw 3D tekening in onze showroom maken
Maak uw 3D tekening online

Ontwerp je eigen badkamer

Ontwerp je eigen badkamer met Sani-Dump! Wij hebben een team aan specialisten klaar zitten die graag een 3D ontwerp maken, zodat u vooraf alvast een idee heeft van de mogelijkheden in uw nieuwe badkamer. Een 3D ontwerp laten maken is bij ons geheel gratis en vrijblijvend, u zit dus nergens aan vast. Genoeg redenen dus om een ontwerp te laten maken! Maak een afspraak bij de vestigingen bij u in de buurt, of vul uw gegevens online in.

Ontwerp je eigen badkamer bij Sani-Dump

Een 3D ontwerp laten maken gaat bij ons heel eenvoudig. Allereerst maakt u een afspraak in de vestiging bij u in de buurt. Dan plannen wij tijd voor u vrij, zodat één van onze specialisten tijd voor u vrij kan maken. Als u langs komt geven wij u eerst een rondleiding in onze ruime showroom, zodat u alvast wat inspiratie kunt opdoen en vragen kunt stellen aan de medewerker. Vervolgens gaan we met u in gesprek om zo de wensen en eisen rondom uw nieuwe badkamer helder op papier te krijgen. Daarna kunnen onze ontwerpers met deze informatie aan de slag, en komt er een gedetailleerd tekening uit die we daarna nog even aan u toelichten, om eventuele vragen direct te kunnen beantwoorden.

Bent u niet in de gelegenheid om bij ons langs te komen? Ook dat is geen probleem. U kunt de gegevens en wensen gewoon online doorgeven, dan zorgen wij ervoor dat we met deze informatie een tekening kunnen maken.

Vrijblijvend advies. Samen kijken we naar de opties voor uw droombadkamer!

INSPIRATIE OPDOEN

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op! Onze medewerkers helpen u graag verder. Natuurlijk kunt u ook altijd langskomen, dan wordt u in onze vestigingen verder geholpen met uw vragen. In onze uitgebreide showrooms doet u ook genoeg inspiratie op voor uw nieuwe badkamer. Tot ziens bij Sani-Dump!

Afspraak maken in de showroom