BADKAMER ZELF ONTWERPEN

Uw nieuwe badkamer tekenen, ontwerpen liever aan een van onze specialisten overlaten? Er is altijd wel een Sani-Dump vestiging bij u in de buurt waar u terecht kunt voor advies. U bespreekt uw wensen en onze specialisten maken een gedetailleerde 3D tekening op maat.

Hoe we dit doen, kan op 2 manieren:

Laat uw 3D tekening in onze showroom maken
Maak uw 3D tekening online

Ontwerp je eigen badkamer 3D

Bent u benieuwd hoe uw badkamer er uit komt te zien, nog voordat deze af is? Dan is ‘ontwerp je eigen badkamer 3D’ bij Sani-Dump een goede oplossing! Onze specialisten hebben ervaring met het 3D tekenen van badkamers, daarom gaan wij graag met u in gesprek om uw wensen en eisen te bespreken. Hierdoor kunnen wij een zo persoonlijk en gedetailleerd mogelijk ontwerp maken, waardoor u straks al kunt dromen van uw nieuwe badkamer, nog voor dat deze überhaupt is gemaakt!

Wilt u graag uw badkamer 3D laten ontwerpen? Maak dan een afspraak of vul alle gegevens online in.

Ontwerp je eigen badkamer 3D met Sani-Dump

Sani-Dump is al jaren specialist op het gebied van sanitair en tegels. Hierdoor hebben wij kennis van de laatste trends op het gebied van badkamers. Graag adviseren wij u daarom ook over bijvoorbeeld de juiste materialen, kleuren en indeling zodat u uw badkamer straks optimaal kunt benutten en hier zo lang mogelijk plezier van heeft. Onze specialisten gaan voordat er een ontwerp gemaakt wordt, met u om tafel om uw wensen en mogelijkheden door te spreken. Omdat een badkamer iets heel persoonlijks is, stellen wij uw wensen in het ontwerp centraal.

Is het lastig om binnenkort langs te komen in één van onze vestigingen? Geef dan uw gegevens en specificaties rondom de badkamer online aan ons door, dan gaan onze ontwerpers met deze informatie aan de slag!

Vrijblijvend advies. Samen kijken we naar de opties voor uw droombadkamer!

INSPIRATIE OPDOEN

Contact

Het laten maken van een 3D ontwerp is bij ons geheel gratis en vrijblijvend. U zit dus nergens aan vast, en er zijn geen kosten aan verbonden. Heeft u nog vragen over onze producten, of over het laten maken van een badkamer 3D ontwerp? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Afspraak maken in de showroom