3D BADKAMER ONTWERPEN

Uw nieuwe badkamer tekenen, ontwerpen liever aan een van onze specialisten overlaten? Er is altijd wel een Sani-Dump vestiging bij u in de buurt waar u terecht kunt voor advies. U bespreekt uw wensen en onze specialisten maken een gedetailleerde 3D tekening op maat.

Hoe we dit doen, kan op 2 manieren:

Laat uw 3D tekening in onze showroom maken
Maak uw 3D tekening online

Ontwerp je badkamer

Ontwerp je badkamer bij Sani-Dump. Wanneer u uw badkamer formulier in vult, nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak in de showroom. Wij laten u graag zien wat er in uw badkamer allemaal mogelijk is. Daarbij ontvangt u gepast advies van één van onze specialisten. Geen keuzestress meer over de te kiezen materialen, sanitair en mogelijke sfeer. Wanneer u de vestiging verlaat heeft u een deskundig ontwerp waar u direct mee uit de voeten kan!

Sani-Dump

Wij vinden het belangrijk dat u nooit te veel geld betaald voor uw sanitair. Dankzij goede prijsafspraken met de A-merken, kunnen wij u de beste prijzen aanbieden. U vindt bij ons dus geen dumpproducten of producten die beschadigd zijn, u koopt altijd de nieuwste producten. Hierdoor is uw badkamer altijd up-to-date en beschikt over de beste kwaliteit. U kunt bij ons altijd vrijblijvend een offerte aanvragen, dan kunt u zelf de prijs vergelijken. Kom langs en zoek uw eigen badkamer uit, wij zetten de koffie voor u klaar.

Vrijblijvend advies. Samen kijken we naar de opties voor uw droombadkamer!

INSPIRATIE OPDOEN

Ontwerp je badkamer – Showroom

Als u meer informatie wilt over ontwerp je badkamer, kunt u altijd een afspraak maken. Of telefonisch contact met ons opnemen. U kunt in een van onze showrooms ook al het sanitair van uw badkamer goed zien! Zo is uw keuze makkelijker gemaakt. Dit met behulp van onze adviseurs!

Afspraak maken in de showroom