ONTWERP BADKAMER

Uw nieuwe ontwerp badkamer liever aan een van onze specialisten overlaten? Er is altijd wel een Sani-Dump vestiging bij u in de buurt waar u terecht kunt voor advies. U bespreekt uw wensen en onze specialisten maken een gedetailleerde 3D tekening op maat.

Hoe we dit doen, kan op 2 manieren:

Laat uw 3D tekening in onze showroom maken
Maak uw 3D tekening online

Ontwerp badkamer

Bent u bezig met het ontwerp badkamer, maar komt u er niet helemaal uit? Dan moet u bij Sani-Dump zijn! Wij zijn al jaren dé badkamerspecialist en zijn daarom perfect in staat om u niet alleen de allermooiste badkamer artikelen te kunnen bieden, maar we geven u ook graag advies over hoe u uw badkamer zo goed mogelijk kunt inrichten. Zo weet u precies waar u aan toe bent en wat de mogelijkheden zijn! Kom gerust bij ons langs en we geven u advies.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op.

Ontwerp badkamer | Kom langs bij Sani-Dump!

Een badkamer 3D inrichten gaat bij ons in een aantal eenvoudige stappen. Allereerst maakt u online een afspraak in één van onze vestigingen, zodat wij tijd voor u vrij kunnen maken. Als u langs komt, neemt één van onze specialisten u mee door de showroom en zal natuurlijk al uw vragen beantwoorden. Vervolgens gaat hij of zij met u in gesprek om zo alle wensen en eisen rondom de nieuwe badkamer duidelijk in kaart te brengen. Daarna kunnen onze ontwerpers aan de slag met deze informatie en komt er als resultaat een zo gedetailleerd mogelijke 3D tekening uit. Deze lichten we daarna graag nog even aan u toe.

Heeft u binnenkort geen tijd om langs te komen of bent u hiervoor niet in de gelegenheid? Ook dit is geen probleem. Vul dan alle gegevens en specificaties van uw badkamer online in, dan kunnen we met deze informatie een 3D ontwerp voor u maken.

Vrijblijvend advies. Samen kijken we naar de opties voor uw droombadkamer!

INSPIRATIE OPDOEN

Meer informatie nodig? Neem contact op!

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat Sani-Dump voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder. Tot ziens bij Sani-Dump!

Afspraak maken in de showroom